Duša, Wonder Woman 1984 i Kako se riješiti Djeda mraza za početak 2021.

TJEDNI PROGRAM KINA VALLI (NEĆE RADITI 31. PROSINCA 2020. TE 1. i 2. SIJEČNJA 2021.)
"Duša", animirani film studija Pixar, i nakon Nove godine u Kinu Valli! Učitelj glazbenog u osnovnoj školi, Joe, sanja postati jazz glazbenik. No, Joe doživi nesreću zbog koje mu se duša odvoji od tijela. Kako bi se Joeova duša vratila u pomoć će mu priskočiti tajanstveni lik '22'. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Gal Gadot u ulozi amazonke Diane Prince vodi nas u 1984. Diana se u filmu "Wonder Woman 1984" susreće s dva potpuno nova neprijatelja: Maxom Lordom i Gepardom

Mel Gibson je Chris Cringle, poznat kao i Djed Mraz, u akcijskoj komediji "Kako se riješiti Djeda Mraza". Cringle je prisiljen na partnerstvo s američkom vojskom, kako bi spasio svoj posao, ali situacija se, zbog ljutog 12 – godišnjaka, pogorša jer je na poklon dobio komad ugljena i odlučio je unajmiti kvalificiranog atentatora.

Kino Valli neće raditi na Staru godinu i prva dva dana Nove 2021. godine. S radom nastavlja 3. siječnja, kada su na programu spomenuta tri hita, animirana avantura za djecu Duša (r. P. Docter, K. Powers), filmski hit Wonder Woman 1984 (r. P. Jenkins) i komedija Kako se riješiti Djeda Mraza (r. E. Nelms, I. Nelms).  

Na blagdan Sveta Tri kralja, 6. siječnja, kino će raditi po redovnom radnom vremenu.

(REX)

Facebook komentari