Državna prvakinja iz talijanskog jezika na prijemu u Gradskoj palači

OSMAŠICA IZ OŠ ŠIJANA PRVAKINJA HRVATSKE U TALIJANSKOM JEZIKU
Osmašica iz Osnovne škole Šijana, Lana Koroman, prvakinja na 25. državnom natjecanju u znanju talijanskog jezika prisustvovala je današnjem prijemu u Gradskoj palači gdje ju je dočekala zamjenica gradonačelnika Pule, Elena Puh Belci.

Lana je nakon osvojenog prvog mjesta na školskom te na županijskom natjecanju, osvojila i državno natjecanje, a talijanski jezik učila je spontano, odmalena, uz televiziju i zabavu.
Uz učenicu Lanu Koroman, danas su prijemu prisustvovale i ravnateljica Osnovne škole Šijana, Alma Tomljanović te profesorica, ujedno i mentorica, Vlasta Radosavljević.
Razmjenjujući iskustva i doživljaje s natjecanja, uloženog  truda i rada koje su zajedno profesorica i učenica prolazile i ulagale, vidjele su se iskrene emocije koje nisu skrivale, pokušavajući dočarati koliko je lijepo raditi, truditi se i biti nagrađen za isto.
Zamjenica gradonačelnika, Elena Puh Belci, čestitala je Lani, rekla je da je divno što je tako uspješna u jezicima , jer je to dobar temelj za budućnost, isto tako naglasila je da se vidi ljubav, trud i uloženi rad, jer Lana kući  ne priča talijanski jezik, već je sve naučeno u školi uz televiziju i zabavu.

(REx)

Facebook komentari