Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom južne Istre donirano pet mobilnih dizalica

DIZALICE ZA TRANSFER NEPOKRETNIH OSOBA DONIRAO CALUCEM d.o.o.
U četvrtak 16. svibnja 2019. godine u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc održana je primopredaja pet mobilnih dizalica za transfer nepokretnih osoba. 

Dizalice je predao Yuri Bouwhuis, predsjednik Uprave i CEO tvrtke Calucem koji je u svom obraćanju istakao kako je društveno odgovorno poslovanje dio korporativne kulture i upravljanja Calucema d.o.o. Pula kao i cijele grupe Calucem. Osim odgovornog ponašanja prema svojim zaposlenicima i drugim dionicima, tvornica cementa s posebnom pažnjom nastoji njegovati i održavati pozitivnu društvenu suradnju s lokalnom zajednicom te širokom lepezom sponzorstava i donacija podupire rad mnogih udruga i ustanova koje kao cilj imaju podizanje kvalitete života, okoliša i rada.

Calucem već osmu godinu za redom programom pod nazivom “Briga za lokalnu zajednicu” nastavlja svoju tradiciju doniranja na području Pule i okolice, prema prijedlozima i glasovima svojih zaposlenika.

Za 2019. godinu zajedno sa zaposlenicima, među brojnim nominiranima, izabrali su donirati Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom južne Istre. Prema broju glasova Društvo je osvojilo drugu nagradu u vrijednosti od 15.000 kn. Prvu nagradu u vrijednosti od 35.000 kn dobila je malena Nadia Ucović, dok je treću nagradu u vrijednosti od 7.500,00 kn dobio Dječji dom Ruža Petrović.

Izborom Društva osoba s tjelesnim invaliditetom južne Istre zaposlenici Calucema pokazali su svoju humanost i dokazali još jedanput kako obitelj Calucem ima veliko srce.

Predsjednik Društva osoba s tjelesnim invaliditetom južne Istre Marijan Grabrić zahvalio se predsjedniku Uprave Calucema te gosp. Matiji Čeliću, zaposleniku Calucema, koji je predložio Društvo za ovu, iznimno vrijednu donaciju te ostalim zaposlenicima koji su među ponuđenim programima glasali upravo za Društvo.

Inače, ovo je druga donacija tvrtke Calucem Društvu. Prva donacija bila je 2012. godine kada su donirali 4 kreveta s elektromotorima koji su na korištenju kod nepokretnih članova.

Mobilne dizalice namijenjene su članovima Društva koji su u potpunosti ovisni o pomoći druge osobe i bit će od iznimne pomoći kako samim članovima tako i osobama koje o njima skrbe te će uvelike olakšati transfere, a samim tim i unaprijediti kvalitetu života.
(Rex)

Facebook komentari