Drugi tjedan veljače u Kinu Valli

'ESCAPE ROOM', 'MULA', 'SRETNI LAZZARO', 'NE DIRAJ!'
Drugi tjedan veljače u Kinu Valli otvara talijanska drama Sretni Lazzaro (r. A. Rohrwacher) film koji je, uz brojne druge nagrade, osvojio i nagradu za najbolji scenarij na filmskom festivalu u Cannesu. Lazzaro je priprosti zemljoradnik koji živu u pastirskom selu, a prijateljstvo s mladim plemićem navodi ga da mu pomogne u organizaciji vlastite otmice.

Mula (r. C. Eastwood) novi je film s legendarnim Clint Eastwoodom u glavnoj ulozi. Earl Stone ima osamdeset godina, sam je i bankrotirao je. Dok čeka razne ovrhe, prihvati ponuđen posao u kojem mora 'samo'  voziti a zapravo postaje 'mula' meksičkog kartela.

Znanstveno fantastični triler Escape room (r. A. Robitel) donosi dramu o šest stranaca nađe se u okolnostima koje su izvan njihove kontrole i moraju koristiti sve svoje znanje kako bi preživjeli.

Dobitnik Zlatnog medvjeda za najbolji film na filmskom festivalu u Berlinu, dokumentarni film Ne diraj! (r. A. Pintilie) prati emocionalno putovanje Laure, Tómasa i Christiana, nudeći duboko empatičan uvid u njihove živote. Zajedno, redateljica i protagonisti ulaze u osobni istraživački projekt o intimnosti. Film se preporuča za dob iznad 18 godina.

Posljednje tri projekcije filma za djecu Kako izdresirati zmaja 3 održati će se u subotu, 9. veljače u 11:00 i 17:00 sati i u nedjelju, 10. veljače u 11:00 sati.
(Rex)

Facebook komentari