Drugi ovogodišnji Ekološki sajam u Opatiji

SUBOTA, 9. OŽUJKA, OD 8 DO 14 SATI ISPRED TRŽNICE MRKAT
Ove subote, 9. ožujka 2019. očekuje nas drugo ovogodišnje izdanje 10. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo.

U subotu će se održati Ekološki sajam Opatija, na već svima poznatoj lokaciji – ispred tržnice Mrkat, u razdoblju od 8 do 14 sati. Na sajmu će se okupiti eko certificirani proizvođači koji će građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima, ponuditi svoje eko proizvode.

Eko izlagači ponudit će šarolik asortiman ekološki uzgojenih namirnica i proizvoda kao što su: svježe voće i povrće, sadnice, med, mliječni proizvodi, žitarice, razne vrste ulja (maslinovo, bučino, konoplino i sl.), ljekovito bilje, kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva i još mnogo zanimljivih i korisnih artikala. Uz eko izlagače, ponudu sajma obogatit će i kutak članova Gradskog društva Crvenog križa Opatija što predstavlja izvrsnu priliku svim posjetiteljima za provjeru glukoze u krvi i mjerenje krvnog tlaka uz kupovinu zdravih proizvoda za nadolazeće proljetne dane.

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda. Opskrbite svoja kućanstva zdravim, ukusnim i korisnim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača.

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.
(Rex)

Facebook komentari