‘Donatorska večer’ Lions kluba za ‘Put u novi život’

DOM HRVATSKIH BRANITELJA, PETAK, 10.5. U 19 SATI
Lions klub Pula u svom humanitarnom djelovanju pod geslom ''Budi anđeo lionizma'' provodi niz akcija. Ove godine povodom Majčinog dana, međunarodnog blagdana u čast majkama i majčinstvu, organizira ''Donatorsku večer'' podupirući projekt ''PUT U NOVI ŽIVOT'' u Domu hrvatskih branitelja u Puli u petak, 10. svibnja u 19 sati.

Poziva se šira javnost da svojim dolaskom na 'Donatorsku večer' podrži njihov rad.

U koordinaciji Lions kluba Pula, Univerzitetne klinike ACIBADEM i Instituta za analizu pokreta kod djece oboljele od cerebralne paralize iz Istanbula (TU) te Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje – HZZO (HR) organizira se jedinstveni kirurški zahvat koji omogućava djeci put u novi život.

Lions club Pula svojim humanitarnim aktivnostima pomaže roditeljima svakog djeteta donirajući im sredstva u iznosu od 7.000,00 kuna za postoperativnu rehabilitaciju djece i ostalu potrebu.

Još četvero djece iz Istre ima indikaciju za odlazak na Acibadem kliniku.

Cijena ulaznice za 'Donatorsku večer' je 200,00 kn. Ulaznice možete preuzeti neposredno na ulazu ili dobiti mailom nakon što potvrdite uplatu na humanitarni račun:

Model HR00
IBAN HR5323400091510805218 s pozivom na broj 2019-100
s opisom: donacija za akciju ''PUT U NOVI ŽIVOT''


Vašim dolaskom na 'Donatorsku večer' uveličati ćete ovaj hvalevrijedan projekt i uživati na koncertu donatora i glazbenih umjetnika Aleandra Cordove, Petra Nikolića i Tedi Grubica. Zabavit ćete se i uz Duo Magnoliju i voditeljicu programa Dorinu Tikvicki.

(Rex)

Facebook komentari