Domaća jaja i tjestenine iz ponude Valfresco Direkta

NAŠE KLASJE: AURELIA SVJEŽA TJESTENINA OD DURUM PŠENICE
Valfrescov partner, tvrtka Naše klasje, nastala je 2001. godine kao greenfield investicija u proizvodnji prehrambenih proizvoda s ciljem kreiranja, razvoja i prodaje inovativnih proizvoda. Na tržištu ih kupci prepoznaju kroz brend Aurelia svježih tjestenina čija je osnovna sirovina durum pšenica, a u tvrtki Naše klasje iznimno su ponosni što i durum pšenicu kupuju od domaćih proizvođača, iako je prije njihove inicijative nitko u Hrvatskoj nije proizvodio. Durum pšenica odlikuje se bogatim sadržajem bjelančevina, ali je bogata i ugljikohidratima, esencijalnim aminokiselinama, mineralima te vitaminima koji su izrazito važni za zdravlje ljudskog organizma.

„Aurelia tjestenina radi se isključivo od tvrde durum pšenice koju osiguravamo iz domaćih izvora. Prije 7 godina pokrenuli smo pilot-projekt sadnje durum pšenice u Baranji. Danas Naše klasje otkupljuje sav urod durum pšenice, a prinosi su 5-7 tona po hektaru. Kvaliteta same pšenice je također izvanredna, jer ova naša baranjska sadrži veliki udio proteina” rekao je Zoran Šimunić, vlasnik i direktor tvrtke „Naše klasje“.

AURELIA SVJEŽA TJESTENINA - ŠIROKI SPEKTAR DELIKATESNIH OKUSA

  • •    Ravioli punjeni istarski tartufima, Gligora ovčjim sirom, kozjim sirom i maslinama, vrganjima, itd.
  • •    Tortelloni punjeni pršutom, 4 sira, Ricotta sirom i špinatom, šparogama, itd.
  • •    Špagete, fettuccine i tagliatelle raznih boja i okusa

Obrt Tomažin: jaja iz slobodnog uzgoja
Tomažin je obiteljska firma iz središnje Istre s tradicijom od 1982. godine koja se bavi proizvodnjom konzumnih jaja, u što je uključena cijela obitelj. Jaja koja nude su iz slobodnog uzgoja što znači da perad ima slobodan izlaz iz farme na pašnjak raznolike vegetacije. Iz obrta su posebno ponosni na potpuno novu farmu sa slobodnim uzgojem koji osigurava 3.000 svježih jaja dnevno, odnosno više od milijun jaja godišnje. “Valfresco Direkt je izvrsna usluga koja nudi domaće proizvode i potiče domaću proizvodnju, upravo ovakvu poput naše. S jedne strane nama lokalnim proizvođačima omogućava lakši plasman proizvoda, a s druge strane kupci Valfresca dobivaju kvalitetan i uvijek svježi proizvod. Naša ljubav i strast, te predani dugogodišnji rad omogućili su nam da proizvodimo i nudimo ljudima proizvod koja bi u idealnom svijetu i sami htjeli konzumirati”, ističe Toni Brajković iz obrta Tomažin.

OBRT TOMAŽIN – NOVA FARMA ZA SLOBODNI UZGOJ

  • •    3.000 svježih jaja dnevno
  • •    Više od milijun jaja godišnje
  • •    Svakodnevni plasman proizvoda na području Istre i Rijeke

Valamarova online trgovina Valfresco Direkt dostupna je za građane i turiste na području Istre od početka lipnja te na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine. 85% kupaca odabire već popularnu Valfresco dostavu koja je besplatna za sve narudžbe iznad 300 kuna vrijednosti. Cjelokupna ponuda Valfresco Direkta dostupna je na stranicama http://www.valfresco.com.

(REX)

Facebook komentari