Doktor Sleep, Bitka za Midway, Judy i Obitelj Addams u Kinu Valli

KINO VALLI DO KRAJA TJEDNA
Doktor Sleep (r. M. Flanagan) nastavak kultnog filma Isijavanje (r. S. Kubrick, 1980.), donosi priču o sada odraslom Danu Torranceu (E. McGregor). Kada susretne djevojčicu s jednako snažnim „isijavanjem“, primoran je suočiti se s istim demonima svog oca kako bi spasio njezinu dušu.

Bitka za Midway (r. R. Emmerich) akcijski je spektakl temeljen na stvarnim događajima i okolnostima koji su prethodili odlučujućoj pobjedi SAD-a nad Japanom u Drugom svjetskom ratu. Bitka koja se dogodila 4. lipnja 1942. godine bacila je na koljena dotad nepobjedivu japansku mornaricu.

Judy (r. R. Goold) biografska je drama o jednoj od najboljih glumica svih vremena Judy Garland koju igra Renee Zelwegger. Smješten u zimu 1968., film nas vodi pred njezin londonski nastup, nakon 45 godina iscrpljujuće karijere, kada se britka Judy prisjeća uspomena s prijateljima i obožavateljima.

U subotu, 9. studenog u 18:55 prikazati će se iz njujorškog Metropolitana Madama Butterfly Giacoma Puccinija, a 10. studenog posljednja projekcija animiranog hita Obitelj Addams (G. Tiernan, C. Vernon).

(rex)

Facebook komentari