Dočeci Nove uz Prljavce, Valjak, Gipsy Kings, Proletere

DOČECI NA TRGOVIMA PULE, POREČA, ROVINJA, UMAGA
Uz organizirane večernje dočeke u ShipyardPubu i Zersotrasse, centralni program pulskog dočeka Nove godine biti će na Forumu, a započinje zagrijavanjem u 21:00 sat uz DJ Jan Plexyija, a Puljane će u 2018. uvesti Prljavo kazalište. U ponoć je planiran  vatromet kojeg tradicionalno daruje Turistička zajednica grada Pule, a do sitnih jutarnjih sati sve će prisutne zabavljati Night Express.

U večernjim satima na pozornicu na Trgu slobode u Poreču izaći će jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih bendova hrvatske scene – Parni valjak. Svojim vječnim hitovima kao što je „Ljubavna“, „Sve još miriše na nju“, „Jesen“ i druge uvest će Porečane i sve njihove goste u novu 2018. godinu, tradicionalnom zdravicom u ponoć s gradonačelnikom Poreča Lorisom Peršurićem. Paralelni doček održat će se i na Trgu Matije Gupca, uz DJ Stanka Bondžu, za sve one željne nešto drugačijeg provoda, a dobra će se zabava u novogodišnjoj noći nastaviti sve do ranih jutarnjih sati na brojnim lokacijama u gradu.

Turistička zajednica grada Rovinja pripremila je nezaboravni doček Nove godine na Trgu Maršala Tita u Rovinju. Program dočeka otvoriti će u 21,30 sati Simon Marlow and The Rovinj Music Lab, za 24:00 sata predviđen je veliki vatromet, da bi 10 minute nakon ponoći na scenu stupili Gipsy Kingsi.

Na Silvestrovo, koje ove godine "pada" u nedjelju, ulazak u Novu 2018.godinu uz tradicionalni vatromet, uz gradove Pulu, Poreč i Rovinj, organizira i Umag. Svoje će građane i goste grada obradovati uz ispraćaj Stare i Doček Nove godine, na Umagičnom trgu,  31.12.2017. u 22:00 sata. Organiziran je Novogodišnji doček uz DJ-a Endi i koncert grupe PROleteri, kao i tradicionalni vatromet u ponoć.

Facebook komentari