Doček 2018. u podne u Medulinu!

RAZVESELITE SE UZ BOGAT PROGRAM DOČEKA 2018. PORED MEDULINSKOG MALINA
U nedjelju, 31. prosinca održat će se bogat dnevni program ne bi li se na vedar način pozdravili sa starom 2017., te preduhitrili 2018. godinu u Medulinu, na trgu kod Malina na vitar, na medulinskoj rivi.

Bit će ovo izuzetno poseban dan s bogatim zabavnim, gastronomskim i sportskim sadržajima uz centralni zabavno-glazbeni dio - koncert Mie Dimšić.

Program počinje već u prijepodnevnim satima kad će se održati atletska utrka s ciljem i startom također na medulinskoj rivi. Prijaviti se možete isti dan utrke i to od 8.30 do 9.30 sati za dječje utrke, a od 9 do 10.15 sati za glavnu utrku, u kojoj će trkači istrčati dionicu od 5 kilometara.

Djeca će moći sudjelovati u utrkama u 3 kategorije; predškolci, zatim od 1. do 4. razreda te treća kategorija za djecu od 5. do 8. razreda osnovne škole. Sudionike očekuju medalje i pehari, ali i poklon bonovi za prva tri mjesta u glavnoj utrci. Start dječjih utrka jesu u 9.45, 10.00 i u 10.15 sati, a za glavnu utrku start će biti oglašen točno u 10.45 sati. Prijaviti se možete i prije dana utrke na web stranici (http://medulin.hr/novogodisnja-atletska-utrka/ ).

Tijekom prijepodneva, od 10 sati na trgu uz medulinski Malin na vitar možete uživati uz glazbene i zabavne događaje. Naime, zabavljat će vas DJ Nikola Z Kukurin do 12 sati, a u istom razdoblju nastupit će mali plesači i plesačice Plesnog studia Pirueta iz Medulina.

Zemlja zabave pobrinut će se da vaši najmlađi uživaju također u dočeku u podne. Od 10.30 do 14 sati bit će tu bogata ponuda zabavnih igara i punktova s animacijom za djecu, od animatora obučenih u maskote, face paintinga kojim će se oslikati dječja lica, te punktovi za zabavu poput connect 4 igre, sumo igre u kojoj će se moći okušati i djeca i odrasli u sumo kostimima, dvorca i nogometnog terena na napuhavanje. U programu je i doček za najmlađe, uz muziku, animaciju, odbrojavanje i pjenušac za djecu uz posebnu animaciju. Dječji program dočeka se također održava uz Malin u razdoblju od 10.00 do 14 sati.

Članovi Udruge ljubitelja fotografije Format iz Pule omogućit će vam da s događaja ponesete i fotografiju za uspomenu na prostoru Foto pointa kod Malina. Bit će moguće zaustaviti trenutak i fotografirati se uz posebno izrađeni okvir za ovu prigodu.

Tijekom cijelog dana bit će otvoren Malin te ga možete posjetiti i razgledati.

Odbrojavanje će biti točno u podne i odmah slijedi koncert Mie Dimšić te se očekuje da će vesele note grijati posjetitelje sve do 14.30 sati. Uz bogat zabavno-glazbeni program, moći ćete uživati u prigodnoj gastro ponudi na medulinskoj rivi. Zasladite se uz jela poput ombola, kobasica, kapuza, maneštre, degustirajte nešto iz hot dog corner-a, uživajte u toplim, slatkim fritulama spravljenim na licu mjesta te kuhanom vinu, te naravno pjenušcu u trenutku samog dočeka. Sve te delicije donosi vam restoran Kantun iz Medulina. Za zabavu onih koji ostaju do kraja programa, pobrinut će se Lighthouse bend uz vesele glazbene note.  

Zato svi u Medulin u subotu, 31. prosinca na doček 2018. godine u podne!

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, program bi se održao u prostorima medulinske osnovne škole.

Program 10.00  -  14.30  

10.00 Početak programa dočeka u podne u Medulinu
Prijepodne, od 10 do 12 sati
-    za muziku i zagrijavanje je s nama DJ NIKOLA Z KUKURINI,
-    Plesni studio PIRUETA iz Medulina i njegovi mali plesači i plesačice uz voditeljicu MARU  
-    ZABAVA ZA NAJMLAĐE kod MALINA uz ZEMLJU ZABAVE
-    Od 10.00 do 14 sati nekoliko punktova sa igrama: sumo borba, connectfour, kaštel na napuhavanje, nogometni teren na napuhavanje, face painting,te animatori
-    Od 11 do 12 sati program dočeka za najmlađe, također kod Malina, uz muziku, posebnu animaciju i dječji pjenušac nakon odbrojavanja i dočeka Nove
FOTO POINT kod MALINA uz fotografe Udruge FORMAT iz Pule
-    Cijelo vrijeme trajanja programa, od 10.30 do 14.30, i duže ako treba...
SPORTSKI DIO PROGRAMA - ATLETSKA UTRKAodrasli i djecau više kategorija
-    u organizaciji ATLETSKOG KLUBA MEDULIN
-    Djeca će moći sudjelovati u utrkama u 3 kategorije; predškolci, zatim od 1. do 4. razreda te treća kategorija za djecu od 5. do 8. razreda osnovne škole. Sudionike očekuju medalje i pehari, ali i poklon bonovi za prva tri mjesta u glavnoj utrci. Start dječjih utrka jesu u 9.45, 10.00 i u 10.15 sati, a za glavnu utrku start će biti oglašen točno u 10.45 sati
-    sa startom i ciljem kod balona na šetnici uz more
-    Prijavit se možete isti dan utrke i to od 8.30 do 9.30 sati za dječje utrke, a od 9 do 10.15 sati za glavnu utrku, u kojoj će trkači istrčati dionicu od 5 kilometara.
12.00 sati (nakon odbrojavanja i dočeka) započinje koncert Mie Dimšić i u nastavku Lighthouse banda do 14.30 sati

 

REX

Facebook komentari