Dobra vijest za vaše ljubimce: u Istru stiže HOP!

POZNATI HRVATSKI LANAC SPECIJALIZIRANIH TRGOVINA HRANOM I OPREMOM ZA KUĆNE LJUBIMCE OTVARA SVOJU PRVU POSLOVNICU U ISTRI I TO U PULI
Vrijeme je za proljetni shopping u pratnji vašeg ljubimca! Čim uđete u jednu od HOP poslovnica, shvatit ćete zašto im je slogan Odani ljubimcima. Uređena po najvišim standardima, trgovina nudi široki asortiman proizvoda - od renomiranih svjetskih brendova hrane, opreme, igračaka pa sve do veterinarsko-medicinskih proizvoda za sve kućne ljubimce. Pronjuškajte bogatu ponudu i razmazite svoje ljubimce superpremium hranom Acana, Taste of the wild, Royal Canin, Pro plan, Profine, Monge, Fish4Dogs i drugih brendova zbog kojih će vaši ljubimci jedva dočekati sljedeću posjetu. Ljubazno i stručno osoblje dočekat će vas i odgovoriti na sva vaša pitanja. Tu je i njihov Loyalty program koji svim vjernim korisnicima omogućuje dodatne popuste prikupljanjem pečata.

Povodom otvaranja poslovnice u Puli, HOP je pripremio iznenađenje: tijekom travnja, za svaki račun iznad 100 kuna, daruju vam poklon bon od 50 kuna! Sjajna vijest za sve mezimce!

HOP SUBOTA

Popusti nisu rezervirani samo za travanj i otvaranje poslovnice. Planirajte zalihu hrane za svoje ljubimce i kupite ju po najpovoljnijoj cijeni! Svaka prva subota u mjesecu - HOP SUBOTA, dan  je kada u HOP poslovnicama vi plaćate manje, a vaše njuške dobivaju više! 
Koje pogodnosti donosi HOP SUBOTA?
Prilikom kupnje jednog pakiranja suhe hrane iznad 10 kilograma iznos računa umanjuje se za 50 kuna, dok se prilikom kupnje dva pakiranja suhe hrane iznad 10 kilograma, iznos računa umanjuje  za čak 120 kuna! Dodatna pogodnost je da se u HOP-u zbrajaju i popusti, pa tako možete ovim popustima pribrojiti i 20% loyalty popusta te 5% popusta za gotovinsko plaćanje na iznose iznad 1.000,00 kuna.

HOP NAJAVLJUJE
HOP nam je otkrio da je poslovnica u Puli tek prva u nizu, te da će uskoro otvoriti i u još nekim gradovima Istre. A dok nestrpljivo čekate HOP i u vašem gradu, razveselit će vas i vijest da uskoro stiže HOP web shop, pa ćete svoje omiljene proizvode moći naručiti iz udobnosti svog doma, a oni će ih dostaviti na vašu kućnu adresu. Za sve novosti, zapratite ih na njihovom Facebook profilu ili saznajte više korisnih informacija na web stranici .

S nestrpljenjem očekuju vas i vaše njuškice, u Puli na adresi Bože Gumpca 32.  (Pod pokroviteljstvom)

Facebook komentari