Djevojčice ŽRK Poreč upisale nove dvije pobjede

POREČ POBIJEDIO ARENU I RUDARA
Poreč je bio domaćin nastavka natjecanja u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za djevočice 2004/05 godišta, u SRC “Veli Jože”, 11.02.2018. godine odigrano 7. kolo natjecanja HRL zapad gdje su naše igračice ostvarile dvije visoke pobjede. Prvu pobjedu ostvarile su protiv zadnje plasirane ekipe na ljestvici lige Arene iz Pule.

Bila je to utakmica bez rezultatske neizvjesnosti, od početka su Porečanke pokazale tko je favorit u ovoj utakmici i do vrha napunile mrežu gošći iz Pule. Priliku za dokazivanje dobile su sve naše igračice koje su opravdale iskazano povjerenje trenera Rajkovića.

ŽRK Poreč – ŽRK Arena  23:6 (12:4)

Poreč: Leona Picco 5, Ivana Prgić 4, Vita Ivančić i Lana Prgić  po 3, Petra Hrlić, Marija Barišić i Zea Aleksić po 2, Saša Matošević i Emanuela Blažević sa po 1 zgoditakom.

I u drugoj utakmici protiv dobre ekipe Rudara iz Labina Porečanke su ponovile vrlo dobru igru, samo se u prvih 10 minuta igralo gol za gol, nakon toga je sve bilo na strani igračica Poreča, prednost je rasla iz minute u minutu da bi konačni rezultat od devet golova razlike bio i najrealniji ishod ove utakmice.

ŽRK Poreč – ŽRK Rudar 25:16 (13:9)

Poreč: Leona Piccco i Petra Hrlić po 7, Vita Ivančić 4, Saša Matošević i Lana Prgić po 2, Nika Pušić, Marija Barišić i Dina Mejrić sa po 1 zgoditkom.

Ekipa ŽRK Poreč igrala je u sastavu: Hana Miličević, Vita Ivančić, Marija Barišić, Leona Picco, Petra hrlić, Zea Aleksić, Saša Matošević, Nika Pušić, Dina Mejrić, Emanuela Blažević, Ivana i Lana Prgić.

Trener Goran Rajković.

(rex/ŽRK Poreč)

Facebook komentari