Djevojčice ŽRK Poreč poražene od Opatije i Rijeke

UTAKMICE SU IGRANE U RIJECI
U dvorani Zamet, Rijeka 14.04.2018 godine odigrano je 10 kolo 1. Hrvatske rukometne lige za djevojčice 2004/05 godišta, gdje su porečke igračice odigrale dvije teške utakmice protiv odličnih ekipa iz Rijeke i Opatije, na žalost doživjele su dva poraza.

ŽRK Poreč – RK Liburnija Opatija  15:17 (8:8)

Prvu utakmicu igrale su protiv ekipe RK Liburnija Opatije. Bila je to veoma neizvjesna utakmica do samoga kraja sa dosta nervoze u redovima Poreča zbog važnosti utakmice i plasmana na završnicu lige. Veliki broj tehnički greški u porečkim redovima pokazao se presudnim na krajnji ishod utakmice, imale su igračice iz Poreča rezultatsku prednost do sredine drugog poluvremena ali onda sa niz grešaka poklanjaju pobjedu gošćama iz Opatije.
 
U  strijelce kod Poreča su se upisale: Picco 5, Hrlić 3, Ivančić, Brajković i  Prgić po 2 i Pilat sa 1 zgoditakom.
Kod gostujuće ekipe najbolji strijelac je bila Babić sa 8 zgoditaka.

ŽRK Zamet – ŽRK Poreč 32:14 (15:2)
 
Drugu utakmicu su Porečanke igrale odmah nakon završetka prve sa vrlo malo odmora, psihički i fizički iscrpljene i načete ozljedama potpuno su potonule, bez zalaganja i volje doživjele su vrlo težak poraz od ekipe Zameta.
 
U strijelce kod Poreča su se upisale: Brajković 4, Pilat i Prgić po 3, Ivančić, Mejrić, Aleksić i Barišić sa 1 zgoditkom.
Kod domaće ekipe najbolji strijelac je bila Budić sa 8 zgoditka.
 
Ekipa ŽRK Poreč igrala je u sastavu: Hana Miličević, Vita Ivančić, Sara Brajković, Marija Barišić, Leona Picco, Petra Hrlić, Nika Pušić, Saša Matošević, Lana Pilat, Mirna Hutinski, Dina Mejrić, Zea Aleksić, Ivana i Lana Prgić.
(Trener Goran Rajković).
 

Facebook komentari