Djevojčice i dječaci atletskog kluba Maximvs na Pojedinačnom prvenstvu

PRIMORSKO-GORANSKE I ISTARSKE ŽUPANIJE U RIJECI
Protekle subote je u atletskoj dvorani na Kantridi održano pojedinačno prvenstvo Primorsko-Goranske i Istarske Županije za limače i limačice.
Na natjecanju je nastupilo preko 150 dječaka i djevojčica koji su svojim rezultatima pokazali kako je atletika i dalje kraljica sportova, te smo svjedočili prvim medaljama možda nekim budućim državnim prvacima.

Između skokova, bacanja i utrka, najzanimljivije su naravno bile utrke na 60 metara koje su u tim mlađim disciplinama "vrhunac natjecanja".
60-tak djevojčica i isto toliko dječaka nastupilo je u po 7 skupina, a najboljih 8 po rezultatima plasiralo se još u finale i tamo je bilo potrebno još jednom dati sve od sebe i pokušati uzeti medalju.

Porečki Maximvsi ovoga su puta u polovičnom sastavu otišli na natjecanje, a neki od potencijalnih osvajača medalje, nažalost su bili spriječeni ili bolešču, ili drugim obavezama. Tako da su samo četvorica malih junaka izašli na megdan i pokazali kako se na njih u budućnosti mora računati.
Dvojica su još uvijek cicibani (rođeni 2010.g.) i njihovi rezultati tim više vrjedniji s obzirom da su se borili sa puno starijim dečkićima.
Evo njihovih rezultata:
 
Leon Petrović, skok u dalj 21. mjesto (2,89)
Leon Petrović, 60 m, 20, mjesto (10,37)
Daniel Đaković, 60 m, 28. mjesto (10,67)
Erik Petrović, 60 m, 44. mjesto (12,16)
Arijan Matić, 60 m, 45. mjesto (12,42)
(rex/autor: Atletski klub Maximvs)
 

Facebook komentari