Dječje maškare u Novigradu

SUBOTA, 10. VELJAČE 2018. OD 10 SATI
Društvo Naša djeca Novigrad i ove godine organizira dječje maškare za svu djecu koja pohađaju Novigradske vrtiće Girasole i Tičići. Oko 180 djece sa svojim odgajateljicama će u subotu, 10. veljače 2018., od 10 sati defilirati novigradskim ulicama kako bi građanima, roditeljima, i gostima, pokazala kostime koje su izrađivala u svojim skupinama i na radionicama na kojima su učestvovali njihovi roditelji.

Društvo Naša djeca poziva sve građane da izađu na ulice i pozdrave svoje najmlađe sugrađane.

Kolona će se kretati od parkinga blizu vinarije, uz Mandrač, Mlinskom ulicom, Velikom ulicom pa sve do Velikog trga. Na Velikom trgu održat će se predstavljanje vrtićkih skupina nakon čega slijedi animacija uz glazbu i ples.

Društvo Naša djeca poziva i djecu osnovnoškolske dobi da se na Velikom trgu pridruže zabavi. Volonterke Društva Naša djeca dijelit će malim maškarama krafne, fritule, kroštule i čaj.

Veselju će se pridružiti i odrasle novigradske maškare okupljene oko Udruge za stare i mlade iz Novigrada.

Ostvarenje ove manifestacije moguće je zahvaljujući sredstvima koje je Društvo Naša djeca dobilo na  natječaju Turističke zajednice Grada Novigrada za realizaciju manifestacija u 2018. godini. (REX)

Facebook komentari