Dječja knjižnica Pula obilježila 60 godina rada-VIDEO

MILETIĆ PRIMIO PREDSTAVNIKE KNJIŽNICA I UDRUGU PICCOLI TERREMOTI
Pulski gradonačelnik Boris Miletić primio je danas u prostorijama Komunalne palače predstavnike Gradske knjižnice i čitaonice Pula, ravnateljicu Nelu Načinović, predstavnicu Dječje knjižnice, knjižničarku Vlastu Šajinu Sošić te udrugu Piccolli Terremoti na čelu s maestrom Ester Richter Kontošić povodom obilježavanja 60. obljetnice rada Gradske knjižnice Pula i Dječje knjižnice.

Gradonačelnik je srdačno pozdravio sve prisutne te čestitao na 60. obljetnici rada i djelovanja predstavnicima knjižnica.
„Držim da je knjižnica zaista bitan sadržaj za jedan moderni urbani centar. Osjećao sam potrebu da Vas pozovem i osobno se zahvalim na Vašem radu te da vam pružim moju punu podršku i još puno godina uspješnog rada. Također, želio bi ovom prilikom poručiti kako je, s obzirom na vrijeme Božića, upravo knjiga prigodan poklon za sve uzraste, stoga pozivam sve prisutne i naše građane ukoliko još nisu odlučili što će ovog Božića darovati, da izbaberu upravo knjigu kao svoj blagdanski dar“ rekao je Miletić.

Na kraju prijema, udruga Piccoli Terremoti sa profesoricom Ester Richter Kontošić otpjevala je nekoliko pjesama prisutnima, a gradonačelnik je mališane iznenadio prigodnim poklonima.
(Rex/foto: Manuel Angelini)

Video vezan uz članak

Facebook komentari