Dijamantni Devin Juraj, finalist Supertalenta, dan poslije ...

"ZAHVALJUJEM SVIMA KOJI SU GLASOVALI ZA MENE, I HVALA MAMI "
Devin Juraj u finalu je Supertalenta!

Kada je završio sinoćnji tv nastup riječima "Volim te" , putem mobilnog telefona, publika je eksplodirala; ona na Zg Velesajmu uživo i ona kod kuće, pred malim ekranima!  Jučerašnje polufinale Supertalenta NOVE TV zahvaljujući kvaliteti i priređenom showu svih izvođača,  moglo je komotno proći pod finale ove sezone , a u infarktnoj završnici, u koju su apsolutno svi zaslužili ući, nije moglo biti mjesta za sve sudionike posljednje polufinalne emisije. Nastup pulskog plesača i koreografa Devina Juraja te njegova dijamantna ulaznica u Finale, nešto je što ćemo dugo, dugo pamtiti.

U telefonskom razgovoru sa Devinom, saznajemo da je još uvijek pod pozitivnim šokom, osjeća se uzbuđeno, zadovoljno, ispunjeno... Sa mamom Vivianom Juraj, Devin je na polufinale u Zagreb  stigao sa željom da pokaže ono što zna, što su zajedno pripremili, izvježbali, zamislili. Bio bi sretan i ovim nastupom i da nije bilo samog finala, veli, jer je sve postigao u tri godine bavljenja plesom u jednoj maloj Puli. Družio se u Zagrebu sa ostalim sudionicima emisije, prvenstveno malim harmonikašem Stjepanom, kao i velikim profesionalcima kakvi su Brutala. Dijamantna ulaznica, koju nije očekivao u ovako velikoj i izvrsnoj konkurenciji, kaže Devin, potpuno je iznenadila i njega i njegovu obitelj. Dočekao ju je uz trešnju nogu i rasplakao se od emocija. Bilo je to poput "Deus ex Machina" veli nam na telefon, jednog magičnog trenutka koji rješava sve!

Ponosan je na sebe, na svoje navijače, obitelj i zahvaljuje svima koji su glasovali za njega te poručuje da će se dostojno pripremiti za samo Finale u nedjelju . Devin će nastupati sa novom koreografijom koja je već spremna. I sigurno je to, uz ogromnu podršku obitelji i mame Viviane, enorman trud i rad na sebi, ono što od Devina čini profesionalca; BITI KORAK ISPRED, VEĆ SPREMAN I PRIJE NEGO SE DOGODI SLIJEDEĆI KORAK.

Na svom je Facebook profilu, Devin, koji ovih dana završava prvu godinu srednjoškolskog obrazovanja, na čemu mu i čestitamo svim srcem, između ostalog napisao:

Jučerašnja noć je bila jedna od onih noći koje možete samo sanjati.Nisam vjerovao da ću dobiti takvu čast da budem u najboljih tri te emisije a kamoli da ću proći u finale. Jučerašnji kandidati su bili neki od najtalentiranijih ove sezone te su svi imali visoke šanse prolaska. Jako bih se ZAHVALIO apsolutno SVIMA koji su glasali za mene, nisam nikako očekivao da ću dobiti toliki broj glasova, HVALA VAM PUNO❤❤❤

HVALA i mojoj mnogobrojnoj prijateljskoj obitelji koja je došla iz Pule i okolice do Zagreba da me podupiru i da me ohrabre bez obzira na rezultate.��❤
Moram se jako zahvaliti sucima, ne zbog toga što su mi dali prolazak, nego zbog toga što su na dva kandidata iste profesije realno gledali i što su bili jako iskreni, njihovi komentari su mi jako značajni i daju mi motivacije da nastavim dalje i da ostvarim svoj san����
Hvala Zdenko Varesko na pomoci oko muzike, hvala Uros Raguz na kostimu, hvala mojim vjernim nonicima koji me prate uvijek, hvala Neviu koji je bio u publici i znam koliko ne voli kamere i hvala mojoj noni koja je plakala od srece sama u kuci jer nije mogla biti dio publike-te voio ben! Hvaka rodbini u Kanadi koja je proveka dan u iscekivanju i molitvi, volim vas. Hvala svim gradanima nase zemlje a i vani koji su glasali za mene! Hvala svima koji su djelili postove po facebooku i koji su mi slali divne rijeci podrske. Ma nema se sta reci, bez vas nebi bilo ovog uspjeha!
Na kraju, moram se samo još jednoj osobi zahvaliti a to je mojoj majci, ona isto kao i ja nije ništa posebno očekivala jer sam ja u njezinim očima uvijek pobjednik...MAMA HVALA TI❤❤

Dijamantni dječače, hvala ti na svemu, i ne možemo dočekati Finale u nedjelju, gdje ćeš ti plesom, a naš Erik Balija pjesmom predstavljati Istru!

Eh, da, to će biti pravi super show!  Sretno!

(J. Vitasović; foto: Facebook Viviana Juraj)

Facebook komentari