Devin Juraj iz Pule pleše u nedjelju za finale Supertalenta

PODRŽIMO GA I NAŠIM GLASOVIMA PRENESIMO U FINALE SHOWA!
Ova je nedjelja, 5.lipnja, dugo iščekivan datum u životu jedne mlade, talentirane, no prije svega vrijedne osobe.
Riječ je o Devinu Juraju, srednjoškolcu iz Pule,  plesaču, koreografu , fotografu amateru i sinu, a koji nastupa na natjecanjima i festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu, te na svim većim manifestacijama u našoj Puli.

Za Devina, koji je već na putu u Zagreb sa svojom mamom Vivianom, ova nedjelja i posljednja polufinalna emisija Supertalenta koja dolazi, zaista je dugo iščekivan datum...Za nju su se oboje pomno spremili, prethodnim odabirom pjesme i koreografije za taj nastup, potom  odjeće i frizure za potpun scenski i vizualni dojam,  fizički,  mentalno , svaki na svoj način.

Na svojem je Facebook profilu Devin napisao: " Imam tu čast plesati i nastupati kao jedan od natjecatelja ali još veća čast bi bila plesati i nastupati u FINALU ; stoga, 5.6. glasajte za mene❤❤❤  Puno sam truda uložio u ovu koreografiju i nadam se da će oduševiti i žiri i publiku❤
Hvala Svima na ogromnoj podršci i na tome što ste uvijek uz mene neovisno o rezultatu❤ "

Dragi naši, gledajte sutra u 20.00 do 22.00 sata našu pulsku TV Novu i Vesnu Petrović Foškeru "Od subote do subote", koja je posjetila i snimila priču o finalistu showa Eriku Baliji u Fažani,  u sestrinu Arboretumu, gdje su se družili sa Devinom, plesali i pružili si podršku. Erik Balija već je u finalu, a Devin u nj tek treba ući, čime bi Istra imala svoja 2 predstavnika u ovom velikom tv spektaklu.

U nedjelju, 05.lipnja 2016.u  20.00 sati na posljednjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta NOVE TV,  Devin će imati jaku i sjajnu konkurenciju. Znamo da će ga upravo ona najviše motivirati da što bolje izvede svoj nastup, a vjerujemo da ćete i vi, dragi čitatelji Regionala glasovati za i podržati Devina.

Biti dio jednog mladog sna koji se ostvaruje, predivan je osjećaj; a podrška vrijednoj osobi koja iz svakog novog dana daje sve od sebe ne bi li bila još bolja i izvrsnija, naš je odabir!
Go, Devin, go!
(J. Vitasović; foto: Facebook Devin Juraj)

Facebook komentari