Detroit 7 iz Japana po prvi puta u Hrvatskoj

OVOGA PETKA U ULJANIKU
U petak 17. travnja, u klubu Uljanik nastupit će tročlana alternative/garage/rock atrakcija Detroit 7 iz Japana. Naime, u sklopu europske turneje, Detroit 7 po prvi puta dolaze u Hrvatsku, te će tom prilikom osim u Zagrebu nastupiti i u Puli, u klubu Uljanik.
Detroit 7 dolaze iz Tokija i postoje od 2001. godine. U vrlo kratkom vremenu bivaju prepoznati od publike te postaju jedno od vodećih imena garažnog zvuka u Japanu. U dosadašnjoj karijeri objavili su dva dugosvirajuća albuma, jedan album uživo, te četiri mini albuma (EP-a).
Kao glavne uzore i nepresušnu inspiraciju, Detroit 7 navode The Stooges i Iggy Popa.
Grupa trenutačno promovira posljednji studijski uradak, a riječ je o mini CD uratku “Third Star From The Earth”, objavljenom prošle godine.
Kao jedan od glavnih aduta vezanih uz grupu Detroit 7, spominju se upravo njihovi nastupi uživo, koji su upakirani u visoku dozu energije te atraktivan scenski nastup uvelike potpomognut činjenicom o dvije ženske članice u sastavu benda. Stoga, Pulu, 17. travnja očekuje još jedna velika koncertna poslastica. Koncert počinje u 22 sata.
Grupa Detroit 7 djeluje u sastavu: Tomomi Nabana-vokal, gitara; Nobuaki Kotajima-bas & pozadinski vokal; Miyoko Yamaguchi-bubanj, perkusije, pozadinski vokal
Više informacija o grupi Detroit 7 potražite na: http://detroitseven.com i http://www.myspace.com/detroit7 (REX)

Facebook komentari