Demantij Tele2 na jučer objavljen članak na našem portal

PREDSTAVNIK TELE 2 NIJE IZJAVIO KAKO PIŠE U PRIOPĆENJU DRUŠTVA ZDRAVO NASELJE
Tele2 je poslao demantij na prekjučer objavljen članak na našem portalu pod nazivom ''Rješenje o uklanjanju bazne postaje - Monte Magno 36''. U tom tekstu u cjelosti je preneseno priopćenje Petre Udovičić kao predstavnice naselja Valdebek i Društva Zdravo Naselje. U tom tekstu između ostalog piše i da je osobno g. Španić, predstavnik Tele2 tada izjavio kako se bazne postaje postavljaju bez građevinske dozvole, jer dozvolu ne bi ni dobili, kako svjesno riskiraju jer je teleoperateru lakše platiti kaznu, nego li izmjestiti antenu na lokacije predvidjene HAKOM-om, jer bi to zahtijevalo gradnju zasebnog antenskog stupa, na koji bi se postavile bazne postaje, što je puno skuplje od plaćanja kazni.

Demantij iz Tele2 u cjelosti također prenosimo:

''Nastavno na članak objavljen 6. veljače 2018. godine na Vašem portalu pod nazivom “Izdano rješenje o uklanjanju bazne postaje“ u kojem u cijelosti prenosite priopćenje koje je uputila gđa. Petra Udovičić, predstavnica naselja Valdebek - Društvo Zdravo Naselje šaljemo svoj demanti.

Gđa. Udovičić se u svom priopćenju poziva na sastanak koji je održan 11. travnja 2017. godine u prostorijama Komunalne palače Grada Pule, a kome su prisustvovali i predstavnici Tele2, Vjekoslav Španić i Kruno Komorčec, predstavnici Grada Pule i predstavnici stanara naselja Valdebek.

Molimo Vas da prema Zakonu o medijima objavite demanti koji Vam dostavljamo u izvornom obliku.

Izjava predstavnika Tele2 gosp. Vjekoslava Španića je u potpunosti neistinita, nije izrečena na navedenom sastanku o kojem u Vijeću mjesnog odbora Valdebek postoji i službeni zapisnik te ju smatramo pukim pokušajem diskreditiranja kako gospodina Španića osobno, tako i kompanije Tele2.''

(rex)

Facebook komentari