Demant na tekst Stjepana Lukačića iz STK ‘‘Tar’’

PRIOPĆENJE POTPISUJE PREDSJEDNIK STK ''TAR'' ZORAN HOLIK
Jučerašnji tekst na našem portalu, a kojeg potpisuje stolnoteniski radnik Stjepan Lukačić naišao je na kritiku iz mnogih  stolnoteniskih klubova, a posebno priopćenje nam je poslao predsjednik STK ''Tar'' i član Izvršnog odbora Stolnoteniskog saveza Istarske županije Zoran Holik u kojem stoji:

''Poštovani, krajnje je vrijeme da se uključim u trakavicu koju je zapravo pokrenuo gosp. Lukačić sa svojim nebuloznim tekstovima a koji su zapravo jedna gomila laži za koje imam i konkretne dokaze. No za sve bi nam trebalo najmanje pola godine da uopće shvatite tko je, što je i što je spreman sve učiniti gosp. Lukačić a u svrhu samopromocije. No, zadržat ću se samo na meni bliskoj tematici a o stanju u drugim klubovima mogu jedino nagađati.

Naime, u Vašem teksu gospodin Lukačić proziva direktno Stolnoteniski klub "TAR-VABRIGA" koji zapravo niti ne postoji. Znači postoji samo Stolnoteniski klub "TAR" i to već trinaest godina, uspješan manje ili više ali sa mnoštvom djece koja vrijedno rade i treniraju. Sve objave o uspjesima djece možete naći na službenim stranicama općine Tar-Vabriga ili u tiskovini "Informatorre".

Na dalje taj gospodin Lukačić tvrdi da klub u Taru radi bez značajnijih rezultata što je isto netočno, jer djeca iz Tara su svake godine među Top 8 u županiji i regiji. Na stranicama Stolnoteniskog saveza Istarske županije možete ustvrditi stvarno stanje o ostvarenim rezultatima djece iz Tara te kratkim pregledom rang ljestvica koje su baš jučer ažurirane.
 
Kao predsjednik Stolnoteniskog kluba "Tar" moram oštro prosvjedovati što se objavljuju neistine vezane za naš klub a kao član Izvršnog odbora Stolnoteniskog saveza Istarske županije moram izraziti i nezadovoljstvo što objavljujete tekstove  gosp. Lukačića koji su prije svega neistiniti a u konačnici i nemaju smisla. Niti je g.Lukačić sportski novinar niti je pozvan pisati o stanju u Istarskom stolnom tenisu.''

(rex)

Facebook komentari