Debeli Precjednik i DJ & The Wootchyak

SUBOTU U PODZEMLJU ROJCA
U subotu, 25. travnja u Podzemlju Rojca nastupiti će Debeli Precjednik iz Osijeka i DJ & The Wootchyak iz Pule. Nakon 16 godina svirke, pet autorskih izdanja, sudjelovanja na nizu kompilacija domaćeg i internacionalnog karaktera, nastupa na nizu festivala i koncerata širom Hrvatske i Europe, iz Osijeka dolazi definitivno najbolji domaći melodic punkrock/hardcore bend. Posljednjih nekoliko godina se za njih brine Mr. Moonlee iz Moonlee Records (Slo/Hr) koji im je izdao i posljednji album, pod imenom "Through the eyes of the innocent" (2006.) što ga neumorno promoviraju već nekoliko sezona za redom.
Debeli Precjednik su odavno prerasli granice nezavisne scene, evoluirajući glazbeno i tekstualno sa svakim novim izdanjem. Međutim, i dalje svojevoljno plivaju undergorund vodama, odgajajući neke nove klince i uveseljavajući brojne prijatelje koje su stekli kroz sve godine postojanja.
Kao savršeno zagrijavanje posjetitelje dočekuje najnoviji izdanak pulske underground scene, pod imenom DJ & THE Wootchyak, prošaran sa par mladih entuzijasta i par starijih ekiparaca, spreman ponuditi svoj brzi autorski melodic hardcorepunk, uz pokoju zanimljivu obradu. Koncert počinje u 22 sata, a ulaz je besplatan. Organizirano u sklopu manifestacije Pula Non Stop www.pulanonstop.com  http://www.myspace.com/fatprezident http://www.moonleerecords.com/html/bands/dpfp.htm http://www.myspace.com/djthewootchyak (REX)

Facebook komentari