Davor Bernardić odstupio s čela SDP-a

V.D. PREDSJEDNIK BIT ĆE ZLATKO KOMADINA
"U najkraćem roku raspisati ćemo izbore, ja se neću kandidirati, a do izbora novog predsjednika, v.d. predsjednik će biti Zlatko Komadina." - rekao je na početku svog odstupanja s mjesta predsjednika SDP-a, te je dodao da je predsjednik uvijek najodgovorniji za izborne rezultate. 

"Kao što sam rekao, nikoga ne krivim. Građani su izabrali, hvala svima koji su izašli na izbore, koji su napravili da se njihov glas čuje." - rekao je Bernardić na pitanje da li nekoga krivi za rezultat na izborima. 

Davor Bernardić je tajanstveno istaknuo da će biti na prvom sazivu Sabora, ali da ne zna da li će sudjelovati dalje u njemu rekavši:

"Život je ponekad čudesno nepredvidljiv, u tome je čar života, jedna se vrata zatvore, druga se otvore, jedino je sigurno da neću biti na čelu SDP-a."  

"Ja sam odgovoran čovjek, ne bježim od odgovornosti. Kao drugovi možemo sve reći, ali da to ne bude cipelarenje. Stranka je velika. Ima svoje procedure, dinamiku, ljude. Socijal demokracija je potrebna Hrvatskoj." - rekao je na kraju Davor Bernardić naglasivši: "Računajte na nas".

(rex) 

Facebook komentari