DANKÜCHEN Studio Pula - Zašto ove kuhinje naprosto očaravaju?

PROVJERITE ŠTO SMO SVE SAZNALI U EKSKLUZIVNOM DANKÜCHEN STUDIJU PULA
Kvalitetu i modernu tehničku profinjenost DANKÜCHEN kuhinja prepoznaje više od milijun zadovoljnih korisnika diljem Europe. Ovo obiteljsko poduzeće iz Linza, s tradicijom od čak 57 godina, priznato je kao vodeći proizvođač kuhinjskog namještaja u Austriji. Vrhunske DANKÜCHEN kuhinje po mjeri možete pronaći i u Puli, u ekskluzivnom studiju na Verudi. Već na prvi pogled jasno je da se radi o kuhinjama besprijekornog dizajna i kvalitete, no posebno nas je oduševila oprema i način kako se kuhinjski prostor iskorištava.

Doslovno svaki raspoloživi centimetar prostora može imati neku posebnu funkciju; umjesto nogu postoje ladice u podnožju kuhinje, kutni mehanizmi nemaju premca, a ladice nose neshvatljivu težinu od čak 50 kilograma! Posebna prednost je što većina spomenute opreme, a i mnogo drugog, spada u redovnu serijsku opremu koja se ne nadoplaćuje. Na njihovim stranicama možete pronaći 10 najpopularnijih DANKÜCHEN rješenja za pohranu i organizaciju kuhinje.

U proširenoj ponudi nalazi se: nabava električnih uređaja, dizajn ostalog namještaja kao i interijera i 3D vizualizacije gotovog prostora.

Beskompromisna kvaliteta, vrhunska usluga i besplatni stručni savjeti su nas oduševili, a na individualnom terminu će se posvetiti samo vama. Prijavom na besplatno i neobvezujuće 3D projektiranje možete rezervirati svoj termin i uvjeriti se sami.
 

Ekskluzivno za naš portal su nam povjerili da na terminu možete ostvariti popuste do čak 55 %.

 

Radno vrijeme: Pon - Petak 09,00 - 20,00 sati, Subota 9,00 - 13,00 sati
email: dankuchen.Pula@gmail.com
 telefon: +385 52 885 830
web stranica: http://www.dankuchen-pula.com

(REX/Foto i video: ctrl.media)

Video vezan uz članak

Facebook komentari