Danijel Jumić iz Poreča novi voditelj omladinskog pogona Istre 1961

MADGER GOMES VIŠE NIJE ČLAN ISTRE 1961
Danijel Jumić preuzeo je funkciju vođenja omladinskog pogona u Istri 1961. Jumić je proteklih šest godina proveo u NK Jadran Poreč, gdje je obnašao funkciju trenera nogometne škole kategorije U-15. Također, dvije i pol godine bio je trener seniorske ekipe koja se natječe u 3. HNL zapad.

Trenerska karijera kod Danijela uslijedila je nakon one igračke – karijeru je počeo u Jadranu Poreč, nakon čega je igrao za Varteks Varaždin, NK Rijeku, Kopar, FC Kelag Karnter, DAC Dunajska Streda, te FC Vllaznia Skadar, a igrao je u mladoj reprezentaciji Hrvatske U-17 i U-18.

Jumić napominje kako će mu prethodno iskustvo uvelike koristiti u provođenju novih ideja u vođenju omladinske škole nogometa NK Istre 1961, a cilj je svakako podignuti školu na jedan viši nivo. Ovu priliku shvaća kao izazov, te prihvaća funkciju koja je vrlo važna i odgovorna – iskorak u karijeri.

Osim novog voditelja omladinskog pogona Istre 1961, novost je, koja možda to i nije, da Madger Gomes nije više član Istre 1961. Iako je došao kao razvikano pojačanje koje je igralo za Liverpool, Gomes je odigrao pet utakmica za Puljane i nije ostavio nikakav trag iza sebe.

(rex)

Facebook komentari