DanceStar World Finals donosi 35,000 noćenja u predsezoni

NAJVEĆE PLESNO NATJECANJE U SVIJETU
DanceStar World Finals, jedno od najvećih plesnih natjecanja u svijetu, u svibnju u Poreču dovodi više od 7,000 plesača i njihovih pratnji čime će se ostvariti preko 35,000 noćenja, što je iznimno dobar pokazatelj za hrvatski turizam u predsezoni.

„Ponosan sam što je Poreč i ove godine domaćin ovog prestižnog plesnog spektakla i što nam dolaze najbolji plesači i koreografi iz cijelog svijeta. Ovo je veliko priznanje za Poreč koji svakom gostu može pružiti ponešto po njegovoj volji. Naravno ne smijemo zanemariti brojku od preko 35,000 noćenja u svibnju, što će sigurno uvelike pridonijeti ukupnom rezultatu noćenja na kraju godine“ – izjavio je Loris Peršurić, gradonačelnik Poreča.

DanceStar World Finals održava se od 23. do 27. svibnja, a na finale u Poreč dolaze najbolji plesači iz cijelog svijeta. Ove će godine finalni tjedan ovog velikog natjecanja za sve plesače biti nezaboravan jer će plesne radionice održati Marty Kudelka, nagrađivani koreograf i kreativni direktor Justina Timberlakea.

„Naša DanceStar zajednica diljem svijeta svake je godine sve veća. Zadovoljstvo nam je što je Grad Poreč prepoznao značaj i veličinu svjetskog finala u plesu i što su naš domaćin već 11. godinu za redom. DanceStar pridonosi druženju i upoznavanju mladih plesača, ali i prepoznatljivosti Hrvatske kao važnog faktora na svjetskoj sceni plesa“ – ističu organizatori DanceStara.

Partner DanceStara je Plava laguna, jedna od najvećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, a Turističke zajednice Grada Poreča i Istarske županije iznimno su zadovoljne brojkom stranih gostiju koji će u svibnju odsjesti u smještajnim kapacitetima Zelena Resorta u Poreču. DanceStar World Finals na jednom će mjestu okupiti plesače, navijače, suce, plesne pedagoge i trenere, a bogati program se, osim natjecanja, odvija i kroz radionice s plesnim zvijezdama i tematskim partyjima. Plesači će se natjecati za titule najboljih u svim kategorijama, a najveći plesni spektakl bit će Gala večer u dvorani Žatika u petak 25. svibnja, kada će se 20 izabranih koreografija boriti za titulu najbolje.

(REX)

Facebook komentari