Danas se otvara Yacht Beach Bar & Restaurant na Verudeli

ODLIČNA PONUDA ZA TURISTE ALI I ZA DOMAĆE LJUBITELJE DOBRIH RESTORANA
Prošle godine novouređeni Yacht Beach Bar & Restaurant hotela Park Plaza Histria na Verudeli ponovno otvara vrata za svoje goste bilo da se radi o turistima ili o domaćim ljubiteljima dobrih restorana, lokacija i jela.

Moderan ambijent, idealan za opušteno uživanje u hrani i piću, te „čašici“ razgovora sa Vama dragim osobama  može se pohvaliti sa još ugodnijim prostorima uređenim šarmantnim stilom i modernim interijerom. Prostrana terasa i staklene stijene omogućuju panoramski pogled na more koje je nadohvat ruke.

Za uživanje u širokoj gastronomskoj ponudi pobrinuti će se vrhunskih tim predvođen chefom Frankom Mockom.

Yacht Bar & Restaurant nudi užitak u tradicionalnoj istarskoj kuhinji, ali i modernim, internacionalnim jelima. Za ovogodišnje otvorenje pripremili su poseban proljetni menu sa lokalnim namirnicama kao što su šparoge, špaleta, ravioli sa istarskim sirevima, kozlić na padelu i druge ukusne delicije pripremljene na moderan način. Ovakav proljetni menu sa 4 slijeda, zaokružen sa čašom istarskog crnog ili bijelog vina nudi se već za 120,00 kn po osobi.

Također, za jutarnje ljubitelje kave priprema se travanjska posebna ponuda kave po izboru sa čašom soka i slatkim iznenađenjem po jedinstvenoj cijeni od 20,00 kn, a za ljubitelje poslijepodnevnog uživanja i opuštanja na terasi uz more nagrađivani barmeni pripremiti će za Vas posebne aromatizirane kave i koktele po također promotivnim cijenama već od 30,00 kn.

Svim posjetiteljima Yacht Beach Bar & Restaurant omogućen je i osiguran besplatni parking, a za "prvu ruku", ovisno o epidemiološkim mjerama, radno vrijeme biti će od 10 do 17 sati.

...dođite i uvjerite se!

(rex/pp)

Facebook komentari