Danas posjetite ‘Prosinačke radosti’ na tržnici Vidikovac

PRODAJNA IZLOŽBA RADOVA, POKLONA I KOLAČA UČENIKA OŠ VIDIKOVAC
Prohladan, ali sunčan zimski dan pokazao se idealnim pratiteljem za „Prosinačke radosti u našem kvartu“. Naziv je to prigodne manifestacije održane jučer, 11. prosinca, na platou male tržnice na Vidikovcu, u Voltićevoj ulici, a sve u organizaciji Učeničke zadruge Svevid iz OŠ Vidikovac.

Prodajnom izložbom radova i druženjem sa sugrađanima, susjedima, nonićima, roditeljima na marendi i drugima mladi su zadrugari željeli unijeti blagdansko ozračje i u svoj kvart u čemu ih je podržao i MO Vidikovac.

Vrijedni su zadrugari ponudili obilje proizvoda svojih ruku: unikatne ukrase, čestitke, estetske i uporabne predmete od keramike, a našlo se tu i prirodnih mirisnih sapuna od limuna, lavande ili cimeta. Posjetitelji su također mogli degustirati izvrsne medenjake koje su za ovu prigodu napravili učenici na Domaćinstvu. Izložili su i hologram kojim su se predstavili na Državnom susretu učeničkih zadruga i osvojili prvo mjesto.

Prosinačke radosti, uz zajedništvo, glazbu i toplu riječ naših najmlađih, nastavljaju se i danas, 12.12. kada im se možete pridružiti na istom mjestu od 9 do 12 sati.
(Rex)

Facebook komentari