Danas na Drosini gostuje zahuktala Lokomotiva

ISTRA 1961 - LOKOMOTIVA, DROSINA, ČETVRTAK, 25. LIPNJA U 18,55 SATI
Loša vijest za Puljane je dolazak zahuktale Lokomotive, dobra vijest bi trebala biti da Lokosi dolaze bez trojke iz prve postave, jer su u Zagrebu ostali požutjeli Kolinger, Cokaj i Uzuni, pa će Tomić ipak imati dosta problema oko sastavljanja momčadi. 

"Nedostaju im ta tri važna igrača Kolinger, Cokaj i Uzuni, koji nam je u zadnjoj utakmici postigao dva gola i bitne su karike ove momčadi Lokomotive. S druge strane svjesni smo njihovog igračkog kadra i vjerojatno će im u napadu zaigrati skupa Tolić i Tuci, možda Atiemwen ili Sammir budu alternacije. Ispada da ne mogu fulati koga god stave u ekipu. Smatram da je ipak važnije kako ćemo mi djelovati na terenu, nego kako će biti sastavljena njihova momčad." - rekao je o "problemima" Lokomotive trener Istre 1961, Ivan Prelec, koji je prije toga rekao: "Težak je tjedan za nama jer nas je dosta pogodila ova utakmica u Varaždinu. Međutim, vremena nema i moramo se okrenuti prema onome što slijedi. Danas nam dolazi Lokomotiva, koja je u većem dijelu sezone, a pogotovo u razdoblju nakon stanke zbog koronavirusa, momčad koja je možda u najboljoj formi u našoj ligi. Momčad koja prezentira najbolji nogomet. Međutim, ovo je sport, tu su iznenađenja uvijek moguća i mi u to čvrsto vjerujemo."

"Za nas nije povoljna okolnost što se Lokosi bore za Ligu prvaka i oni ne dolaze samo odraditi ovu utakmicu, već će sve učiniti da dođu do pobjede. S druge strane kod nas je još alarmantinija situacija i bodovi su nam još važniji nego njima. Potrošeni smo i fizički i psihološki, jer ovo je ludi ritam i nepredvide stvari se mogu događati tijekom svake utakmice, tako i danas očekujem otvorenu utakmicu koja može otići na jednu ili drugu stranu." - rekao je na kraju Prelec. 

Kapetan zeleno-žutih nikako ne može prežaliti utakmicu u Varaždinu, ali kaže:

"Nemamo vremena za plakanje, sigurno bole ovi porazi, pogotovo u situaciji kada smo osjetili da možemo igrati protiv svakoga. Stvaramo šanse, ali utakmica uvijek ode na drugu stranu. Ako netko ima veći motiv od nas u ovakvim utakmicama, onda je i bolje da ne igramo prvu ligu. Sami smo se doveli u ovu situaciju i sami se moramo izvlačiti iz nje." 

Na kraju napomenimo da čim se završi utakmica u Puli, na teren izlaze u derbiju začelja Varaždin i Inter i tu Puljani moraju navijati za goste, ako žele da se nekako dovuku do osme pozicije. 

Mogući sastav: Duka, Grujević, Tomašević, Rafa Paez, Pavić, Einar, Močinić, Blagojević, Gržan, Delić, Guzina.

(rex)  

Facebook komentari