Dan otvorenih vrata Udruge Iyengar Yoga Pula

NEDJELJA, 9. PROSINCA 2018. U 9 SATI NA ADRESI GORTANOVA 32
Za sve one koji žele probati jogu po Iyengar metodi, u povodu obilježavanja stogodišnjice BKS Iyengara koja se obilježava u 2018. godini, organiziraju se mjesečni Dani otvorenih vrata Udruge Iyengar Yoga Pula.
 
Tijekom Dana otvorenih vrata svi zainteresirani mogu doći i besplatno isprobati Iyengar jogu u Puli na adresi Gortanova 32., a besplatni sat održat će se u nedjelju, 9. prosinca u 9 sati.

Iyengar joga je poznata u svijetu, a u Puli se prakticira s učiteljicom Natašom koja je jedina certificirana Iyengar joga učiteljica u Hrvatskoj.
 
Ova vrsta joge je prepoznatljiva po preciznosti, po sekvenciranju (stručno osmišljenim redoslijedom asana), vremenom provedenim u asanama i raznim joga rekvizitima koje je BKS Iyengar kreativno uveo u jogu, poput ciglica, remena, dekica, užadi, stolica i slično. Rekviziti omogućavaju svima, bez obzira na sposobnosti, izvođenje asana (položaja tijela) i pranayame (tehnika disanja). Asane se izvode pod budnim okom kvalificiranog i certificiranog učitelja te se konstantno obraća pozornost na precizno i sigurno izvođenja poza kao i na poravnanje tijela. Iyengar joga je klasična vrsta joge koja prati Patanjalijev aštanga joga sistem (yama, niyama, asana, pranayama, pratyahara, dharana, dhyana, samadhi) opisan u "Yoga Sutrama".

Svi detalji mogu se dobiti na iyengaryoga.hr i na Facebook stranici - Iyengar Yoga Pula Nataša, a svoje mjesto treba rezervirati putem Facebooka, kontakta na web stranici ili direktno na broj mobitela 0911/633-231, jer prostor Udruge prima ograničen broj ljudi.

(rex)

Facebook komentari