Daliborka Brnos, pobjednica 1. sezone #Better Me Hrvatska - VIDEO

I MARINA LISICA, TREĆEPLASIRANA U ONLINE FITNESS IGRI
Daliborka Brnos vrijedna je mlada žena i poduzetnica, koja se uključila u online fitness igru #Better Me Hrvatska sa željom da postigne bolji izgled, osnaži svoje tijelo i zdravlje i učini nešto za sebe i kvalitetu svoje svakodnevice. Taj je osobni izazov, zahvaljujući praćenju tima #Better Me Hrvatska toliko uspješno odradila, da je naposlijetku izgubila 10 kg i osvojila 10 000 kn u prvoj sezoni!
Daliborka priznaje, da u početku nije niti sanjala da će biti toliko uspješna, a sada, u drugoj sezoni igre, glavni joj je motiv održavati stečenu kilažu, raditi na mišićnoj masi i posturi, nastaviti zdravo živjeti sa novim prehrambenim navikama i novim stilom života. Novac joj nikada nije bio primarnim, već se uključila i igra i dalje, radi same sebe. Uz gubljenje kilograma, raslo joj je samopouzdanje i to joj je, veli, najveća moguća nagrada.

Daliborka Brnos najčešće vježba ujutro, a navečer odlazi u power šetnje pulskim priobaljem. Vježbanje joj je zabavno jer je drugačije svakoga dana, a budući da se odlično osjeća i divno izgleda, projekt #Better Me Hrvatska, njezina je topla preporuka svakome.

Uz Daliborku, sjajne je rezultate u 1. sezoni postigla i Marina Lisica, osvojivši treće mjesto i nagradu od 3 000 kn.  Marina nam već u startu otkriva da ovu online nagradnu fitness igru koja mijenja način života, preporučuje svakome, a posebno ženama koje zbog djece, posla ili drugih obveza nemaju puno vremena. Rad na sebi, uz stručnu pratnju, ubrzo donosi konkretne i vidljive rezultate. Najteži je početak, i prva su joj dva tjedna doista bila teška, veli Marina, jer se boriš sam sa sobom i svojim starim navikama. No, uz podršku tima i drugih sudionica igre, sve je puno lakše. Kao i Daliborka, i Marina je najzadovoljnija dobivenim samopouzdanjem, kvalitetnim životom, novim prehrambenim navikama.

Organizacija igre i praćenje sudionika na najvišoj je razini, dodaje, a uz gubitak 3,5 kg u prvoj sezoni, i ona je nastavila igrati dalje. Tijelo joj se oblikovalo, dobila je novu mišićnu masu, i želi se i dalje pridržavati novih životnih navika. U drugoj je sezoni već izgubila preko 2 kg, i igru nastavlja s puno očekivanja i dalje.

Organizatorica i vlasnica #Better Me Hrvatska, Olga Soshnikova, zrači ponosom i srećom. Za ove je dvije žene i sudionice,  bila i sama svojim osobnim primjerom, velikom životnom promjerom i neusporedivom motivatorkom. I za mnoge druge osobe koje igraju svoju igru života, također. Druga se sezona igre polako bliži kraju i pobjednici će se proglasiti na velikom partyju u Beach Baru Zeppelin, u petak 16.lipnja.

Pretprodaja ulaznica za TREĆU sezonu #BetterMeHrvatska, on-line igre je krenula!  Hrvatska se bori!

Uključite se i vi! Hrvatska je u 2014. godini imala 56% populacije s problemima pretilosti, a u 2016. godini čak  64%!
#BetterMeHrvatska pomaže i zato nudi:

Put do boljeg ja! Zdrav & sretan život s puno energije!

Upute za slaganje dnevnog jelovnika. Popis namirnica i kalkulator individualne količine kalorija!

Šest tjedana članarine! Program treninga s profesionalnim instrukcijama koje se odrađuju kod kuće!

Nude Vam i nagrade! Prva nagrada 10.000kn samo za one najupornije! 

https://www.bmwell.com/

(J. Vitasović / Manuel Angelini)

Video vezan uz članak

Facebook komentari