Coldplay: A Head Full of Dreams ekskluzivno u CineStaru Pula

SVEOBUHVATAN PORTRET GRUPE – SNIMLJEN PRIJE VIŠE OD DVADESET GODINA NA FILMSKOM PLATNU
Coldplay je najavio novi film, "A HEAD FULL OF DREAMS", koji širom otvora vrata njihove koloristične 20-godišnje povijesti. 'A Head Full of Dreams' nudi sveobuhvatan i intimni portret spektakularnog uspona benda iza kulisa Camdenskih pubova i rasprodaje stadiona diljem planeta, a pulska publika će ga moći pogledati u novom CineStar kinu u Max City centru i to samo u srijedu, 14. studenog u 20 sati, a u sklopu programa ''Spektakli'' .

U središtu priče je nepokolebljiva bratstvo benda koji je proživio mnoge uspone i padove. Jedan od najvećih svjetskih bendova po prvi put podijelio je svoju priču, vlastitim riječima. Prikazujući nevjerojatno putovanje Coldplaya od skromnih početaka do punjenja stadiona superzvijezda, to je definitivno Coldplay film. Redatelj Mat Whitecross prikazao je nastupe uživo i backstage snimke s stadiona velike svjetske turneje A Head Full of Dreams, bez presedana i neviđenih arhivskih materijala koji su snimljen prije više od 20 godina. Film spaja spektakularne nastupe ikonografskih pjesama kao što su Fix You i Viva La Vida s intimnim trenucima koji se odvijaju iza scene i otkrivaju prijateljstvo i bratstvo benda.

Film je pod vodstvom Mat Whitecross - ravnatelja Supersonica, priznatog dokumentarca grupe Oasis 2016. - koji je upoznao četiri prijatelja na faksu u Londonu, prije no što su formirali grupu.

Ulaznice su u prodaji na blagajni kina i online https://www.blitz-cinestar.hr/spektakli/coldplay-a-head-full-of-dreams/5891/20181022

(rex)

Facebook komentari