Clivo Sailing organizira kamp krajem studenog

POVODOM MEĐUNARODNE REGATE SV. NIKOLA
Nakon vrlo uspješnog prvog izdanja kampa Sv. Nikola u organzaciji Clivo Sailing Cluba i ove godine možemo očekivati isto. U terminu od 29. studenog  do  7. prosinca 2014. želja organizatora je okupiti što veći broj jedriličara klase Laser i Optimist koji će sudjelovanjem u kampu uvježbavati razne taktičke varijante.

Jedrit će se na području oko grada Pule, na regatnom polju vrlo jake međunarodne regate  Sv. Nikola s kojom će i završiti sami kamp. Upravo regata Svetog  Nikole, na kojoj sudjeluje preko 300 jedriličara klase laser i optimist,  biti će dobar pokazatelj usvojenog znanja polaznika kampa. Osim praktičnog dijela treninga polaznici će imat priliku dobiti dodatne korisne informacije tijekom video analize.

Gosti ovogodišnjeg kampa su Tajana Ganić i Daniel Mihelić, vrlo uspješni jedriličari sa velikim iskustvom i mnogobrojnim osvojenim regatama. Tijekom svih sedam dana jedriličare će pratiti Daniel Mihelić, reprezentativac i osvajač mnogobrojnih domaćih i međunarodnih regata u raznim klasama, koji će svojim savjetima i prisustvom pomoći mnogim polaznicima. Na ovom izdanju kampa laseraši će imati posebnu čast da na jednom od treninga odmjere snage i zajedre skupa sa Tajanom Ganić, svjetskom i europskom prvakinjom u toj klasi iz 2007. godine.

Cilj ovog kampa je omogućiti mladim jedriličarima da kroz nekoliko dana, trenirajući sa vrhunskim trenerima i u većoj floti, uvide svoje greške te poboljšalju i utvrde svoje jedriličarsko znanje i sposobnosti. Sigurno će uz vrlo korisne savjete Daniela Mihelića i Tajane Ganić prosperirati svi sudionici kampa.

Zainteresirani jedriličari, klubovi i njihovi treneri mogu se prijaviti na kamp putem službenog maila kluba: clivosailingclub@gmail.com ili dario.kliba@gmail.com te telefonskim kontaktom glavnog trenera Daria Klibe (+385 91 166 7099).

Iz Cliva poručuju da će učiniti sve moguće kako biste na što bolji način proveli svoje vrijeme jedreći sa njima!

Facebook komentari