Četvrtak sunčan i vedar u Istri

PETAK I SUBOTA TAKOĐER SUNČANI I TOPLI...
Danas pretežno sunčano, na Jadranu i vedro. Poslijepodne u zapadnim predjelima mjestimice umjerena naoblaka. Vjetar većinom slab, a na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, danju jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 28 i 32 °C.
U petak također sunčano vrijeme. Puhat će slab, na otvorenom moru povremeno umjeren jugozapadnjak i jugo. Jutarnje temperature zraka od 14 do 20°C, dnevne između 29 i 31°C.

U subotu također  sunčano i vruće vrijeme. Puhat će slab, tek rijetko umjeren vjetar promjenjivog smjera. Jutarnje temperature od 15 do 21°C, maksimalne dnevne vrijednosti do 33°C.
 
UPOZORENJE: u prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

(REX)
 
 

Facebook komentari