Čak 430 plesača sudjeluje u manifestaciji Pula pleše

SUBOTNJI PROGRAM U DVA DIJELA, JUTARNJEM I VEČERNJEM
Pula je grad plesa, kako se pokazalo u zadnjih 9 godina od kad se odvija manifestacija pula pleše. Danas u dva termina na Portarati čak 430 plesača pleše i na taj će način zasigurno razveseliti sve posjetitelje. 

Pula pleše predstavlja sve plesne udruge s područja Pule te kroz njihove nastupe obogaćuje program u gradu dok je još pun posjetitelja, kako domaćih tako i stranih turista. 

Ove godine sudjeluje čak 430 plesača iz 11 plesnih udruga Pule: Plesni centar Studio, Breakdance studio AB Original, KUD Tasa – Plesni studio Art Dance, UPBEAT, Sense & Dance, Plesni studio Cool step, Plesni studio Rosso Latino, Plesni studio Infinity, Saltatrix, Plesni studio Pirueta Medulin – Pula, i Obrt Danse.  Oni će svoja umijeća prezentirati u više od 45 plesnih točaka. 
Plesne udruge svoje plesne korake prezentirale su u subotu ujutro u dječjem programu, kada su nastupila djeca do 12 godina od 10 do 12 sati. 
Ako niste stigli na jutarnji program, još uvijek stignete na glavni dio programa od 19:30 do 21 sat na istom mjestu

Pula pleše je manifestacija koje se organizira već devetu godinu za redom, a organizatori su Grad Pula, Alphera i Turistička zajednica grada Pule. Kroz nastupe velikog broja plesnih udruga i klubova na taj se način predstavlja i jedan dio bogatstva sadržaja izvanškolskih programa za sve dobne skupine. 

Osim što je sve ove godine jako dobro posjećena, manifestacija pruža veliko zadovoljstvo svima, kako organizatorima, tako i plesnim udrugama, ali i samim plesačima.

(REx/Foto: Manuel Angelini)

Facebook komentari