Brkovi sinoć rasplesali Uljanik -VIDEO

ODRŽANA PUNK FOLK WELLNESS FEŠTA
Sinoć je u Klubu Uljanik u Puli održan spektakularan koncert Brkova, punk folk benda iz Zagreba. Velika sala Uljanika bila je krcata, a koncert je prošao u odličnoj atmosferi. Kako to biva, na Brkovima su se okupili šminkeri, metalci i pankeri koji su u jedan glas pjevali najveće hitove “brkatih mladića”. U pjevno - plesnoj atmosferi, redale su se uspješnice: Bolje da sam s frendovima pio rujno vino, Mala, Cvijetalo je meni cvijeće, Balkanski žigolo, i mnoge druge, a Ornela i Tolerancija su se tražile na bisu. Brkovi su sinoć također predstavili nekoliko stvari s novog albuma.
Osim zanimljivog modnog izričaja, Brkovi iznenađuju svojim glazbenim uzorima koji sežu od Judas Priesta, Iron Maidena pa do Slobodana Nikitovića, Dečkiju z bregov, Milića Vukašinovića, Vatrenog poljupca i mnogih drugih. Popularnost su stekli sviranjem narodnjaka žestoko i beskomprimisno, obrušavajući se na hrvatske političke formacije i društveno prihvaćene debilnosti. S druge strane, puno realnije, iskrenije i zdravije opisuju i ljubavne relacije nego što će to učiniti Oprah.
Brkovi su osnovani 2004 godine, a sviraju u sastavu: Shamso 69 - vokal, Prasac zvani Sepra, a ponekad i Mezo: gitara, vokal, Žorž – gitara, Tomac – bas i Šarulja – bubanj. (D.F.)

Video vezan uz članak

Facebook komentari