British Airways ponovno uspostavio liniju London Heathrow - Pula

NA PRVOM LETU OVE AVIOKOMPANIJE BILO JE 146 PUTNIKA
Zrakoplov A320 British Airwaysa sletio je danas na prvom letu u ovoj ljetnoj sezoni iz Londona (Zračna luka Heathrow) u Zračnu luku Pula.

10 godina star zrakoplov tipa A320 (registarske oznake G-EUYI) kapaciteta 180 putnika sletio je u Zračnu luku Pula s nešto manje od sat vremena zakašnjenja, dok je polijetanje s Heathrowa kasnilo više od jednog sata.

Na prvom letu iz Londona prema Puli bilo je čak 146 putnika što daje popunjenost putničke kabine (Load Factor) od vrlo dobrih 81%. Na odlaznom letu, iz Pule prema Londonu, bilo je svega 29 putnika, no to i ne čudi s obzirom na činjenicu da se radi o prvom letu ove aviokompanije prema Puli u ovogodišnjem ljetnom redu letenja. British Airways nastavit će prometovati dva puta tjedno na ovoj liniji, svakog utorka i subote kroz kolovoz.

Osim British Airwaysa, iz Pule je moguće putovati u London s još dvije aviokompanije: EasyJetom (prema Lutonu, Gatwicku i Southendu) te Ryanairom (za Stansted) pa je Pula povezana direktnim linijama s čak pet londonskih zračnih luka!

(Rex/izvor:Croatian Aviation)

Facebook komentari