„Brak za ručak, ručak za seks“

PREDSTAVA KOJA ĆE SE ODRŽATI 14.11. U DOMU HRVATSKIH BRANITELJA
Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ na jedan vrlo komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna danas u našem društvu.
Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević) Natašina (Tijana Janković) rođena sestra i Marko (Ivan Ivanov) Natašin muž. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonijeri s velikim problemima – bez novca da plate ratu za stambeni kredit. Sasvim različiti po karakterima , svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti se, vidjet ćete u ovoj urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“  održat će se u četvrtak, 14.11.2019., u 20,00 sati, u Domu hrvatskih branitelja u Puli, Leharova 1.

Ulaznice su u prodaji on  line http://WWW.EVENTIM.HR, te na prodajnim mjestima u Puli: ACTIVA TRAVEL ISTRA d.o.o., Scalierova 1; EXCLUSIVE CHANGE MJENJAČNICA, Pula Kaufland, 43. Istarske divizije, PULA K Centar Šijana, Šijanska cesta 1; EXCLUSIVE CHANGE Pula City Mall, Ulica Rimske centurijacije 101; TISAK MEDIA PULA, Flanatička 1, TURISTIČKA AGENCIJA ALBATOURS, Premanturska cesta 14. Cijena ulaznica je 65 kuna, a na dan predstave 75 kuna.


Režija i tekst: Stanko Holcer

(REX)

Facebook komentari