Boris Miletić: “Iza nas je 30 izazovnih godina”

IDS OBILJEŽIO 30. GODIŠNJICU OSNUTKA ALI I VALENTINOVO
Istarski demokratski sabor danas je na simboličan način obilježio 30. godišnjicu osnutka te Dan zaljubljenih – Valentinovo.  Tom prigodom, predstavnice i predstavnici IDS-a, zajedno s brojnim članovima, diljem su istarskih gradova i u Rijeci dijelili građanima prigodne paketiće s keksima u obliku srca.

Predsjednik IDS-a Boris Miletić, potpredsjednik Valter Flego i predsjednik IDS-a Pule Robert Cvek družili su se s brojnim građanima na tržnici u Puli.

Za prisutne medije istaknuo je kako je ponosan na Istru kao tolerantnu regiju: „Mislim da je IDS u Hrvatskoj pokazao kako se može razvijati jedna regija, kako se može doprinijeti demokratizaciji društva, kako biti na strani građanskih prava te kako promovirati europske vrijednosti. Drago mi je što je danas Istra jedna oaza tolerancije, odnosno lijepi primjer i svjetionik u ovoj našoj zemlji. Za to su najzaslužniji naši Istrijani, ali i IDS koji je cijelo ovo vrijeme dao jedan ton, jednu viziju razvoja naše regije.“

Potpredsjednik IDS-a i zastupnik u Europskom parlamentu Valter Flego također se zahvalio svim građankama i građanima na potpori kroz sve ove godine: "Kad govorimo o radu IDS-u u ova tri desetljeća, možemo slobodno reći da je IDS stranka koja je donijela brojne trendove u hrvatsku politiku – prije 20 godina kada smo pričali o otvorenosti, multikulturalnosti, dvojezičnosti  i europskom prosperitetu, a danas kada pričamo o digitalizaciji i zelenim politikama. Definitivno jesmo stranka koja prati trendove u Europi te ih pokušava doma implementirati. Iskoristit ću ovu priliku da se zahvalim svim građanima, posebice onima koji su ugradili dio svog entuzijazma i svoje ljubavi u IDS!"

(Rex/foto:Manuel Angelini)

Facebook komentari