Black Friday stand up show

STUDIO SMIJEHA U INK!
Studio Smijeha je prvi hrvatski klub stand up komedije. Klub je službeno otvoren 1. travnja 2011. godine, ali članovi Studija Smijeha su sudjelovali u samoj izgradnji scene hrvatske stand up komedije. Od samog početka, sa Marinom Orsag na čelu, Studio Smijeha radi na razvoju domaćih stand up komičara i time razvoju hrvatske scene stand up komedije.
 
Stalni članovi Studija su nastupali u Londonu, Amsterdamu, Budimpešti, Barceloni, Sofiji, u više od 50 gradova i mjesta u Hrvatskoj te preko 20 gradova u Srbiji, BIH, Sloveniji i Makedoniji.  Sudjelovali na brojnim zabavnim festivalima u zemlji i inozemstvu, pomagali u humanitarnim akcijama, gostovali na glavnim lokalnim TV kućama, te se čak pojavljivali u glumačkim angažmanima u popularnim hrvatskim serijama.
 
Paralelno sa otvaranjem kluba pokreće se i suradnja sa regionalnom stand up comedy scenom koja je i danas redovna, a uskoro dolazi i do projekata za borbu protiv predrasuda. Prvi u nizu je festival pod nazivom „Revolucija balkanske svijesti“ u kojem nastupaju komičari/ke iz cijele regije. Nakon toga uslijedio je i projekt „KAJ BRE“ koji razbija predrasude odnosa između Hrvatske i Srbije, pa „LAUGH OUT PROUD“ za razbijanje homofobije, pa „FEMME FRONTAL“ za senzibilizaciju feminizma.
 
Osim brojnih festivala i projekata, Studio Smijeha stalno traži nove izazove i pokreće nove projekte i suradnje sa mnogim svjetskim i domaćim brandovima poput  Oraclea, Philipsa, Samsunga, Boscha, Forda, Podravke, Zagrebačke banke, Kraša i mnogih drugih.
 
 
BLACK FRIDAY STAND UP SHOW
 
Black Friday stand up show je doza crnog humora koja nam je svima potrebna nakon napornog tjedna. Prvo će vas ušokirati pa nasmijati, i na kraju najvjerojatnije rasplakati od smijeha. Za sve one koji se rađe smiju nesreći u životu, umjesto da ju oplakuju, ali i za one kojima dobro dođe malo pozitivnog razmišljanja. Neka vam najcrnija stvar u životu bude Black Friday night u INK-u 16. veljače s početkom u 20:30 sati.
 
Na Black Friday stand up showu nastupaju:  Josip Škiljo, Marko Dejanović, Ivica Lazaneo, Saša Turković i Marina Orsag. Kraljevi i kraljica mračnog humora će vas nasmijavati uz svoje tragikomične životne događaje i iskustva, u kojima se možda i vi prepoznate.  
 
Sve o njima možete saznati na internet stranici  Studija Smijeha ili Facebook fan stranicama, ali najbolje ćete ih upoznati kroz 150 minuta čiste zabave na pozornici Istarskog narodnog kazališta.
 
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Istarskog narodnog kazališta i na internet stranici INK-a na kojima kupnjom ostvarujete 10% popusta. rex

Facebook komentari