Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn stiže u Kino Valli

TJEDNI PROGRAM OD 13. DO 19. VELJAČE
Novi tjedan u Kinu Valli donosi novih pet filmova, a jedan od njih je hit film Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn. Nakon prekida s Jokerom Harley se pridružuje superherojima Black Canary, Huntress i Renee Montoyi kako bi spasile mladu djevojku od zlog gospodara.

Francuska komedija Za nju priča je o eminentnom chefu Stephanu kojemu se život preokrene kada se na Instagramu zaljubi u tajanstvenu Korejku Soo. Odluči otputovati u Seul, gdje kreće otkriti novi svijet, ali i novog samoga sebe.

Ekranizacija megapopularna igrice iz Devedestih, Sonic, donosi priču o Super ježu koji stječe ljudskog prijatelja - policajca Toma – da bi se zajedno borili protiv zlog doktora Robotnika, koji želi uloviti Sonica i preuzeti njegove supermoći.

Španjolski dokumentarni Najveći dar, film je o oprostu i pomirenju temeljen na istinitim osobnim svjedočanstvima. Potiče gledatelja na osobno vrednovanje vlastitih životnih stajališta, te duboko propitkivanje već poznatih ili novih mogućnosti. Prikazivat će se u tri termina.

Događaj Queer momenti ovog tjedna donosi film Teheran, grad ljubavi o tri usamljene osobe, koje svaka na svoj način traži ljubav. Proglašen je najboljim filmom na filmskom festivalu u Sofiji.

(Rex)

Facebook komentari