Bili smo u DANKüchen studio Pula na Verudi

KUHINJE BESPRIJEKORNOG DIZAJNA I KVALITETE
Kad smo saznali za glavnu novost na tržištu kuhinja, namještaja i opremanja interijera  u Puli i široj okolici, odlučili smo ih posjetiti.
DANKÜCHEN je renomirani brand iz Linza u Austriji, već 60 godina su prepoznati kao vodeći proizvođač kuhinjskog namještaja u Austriji, a odnedavno imaju direktnog zastupnika u Puli.
Već na prvi pogled je jasno da se radi o kuhinjama besprijekornog dizajna i kvalitete, no posebno nas je oduševila oprema i način kako se kuhinjski prostor iskorištava.
Moguće je da doslovno svaki raspoloživi centimetar prostora sadrži neku posebnu funkciju; umjesto nogu postoje ladice u podnožju kuhinje, kutni mehanizmi nemaju premca, a ladice nose neshvatljivu težinu od čak 80 kilograma! Posebna pogodnost je da velika većina spomenute opreme, a i mnogo toga drugog, spada u redovnu serijsku opremu na koju nema apsolutno nikakve nadoplate.
U proširenoj ponudi nalazi se: dizajn ostalog namještaja kao i interijera, 3D vizualizacije gotovog prostora, sve za kompletno rješenje stanovanja.
Dojmovi se svakako još trebaju sleći, no sigurno je da je tehnika izrade kuhinja daleko napredovala od onog na što smo navikli i imali prilike drugdje vidjeti.
Zapravo, da ne duljimo, uvjerite se sami.
Kako smo saznali očekuju Vas i popusti do  55  % u DANKüchen studio Pula na adresi  Krležina 1 na Verudi .
Rezervirajte si termin sastanka u DANKÜCHEN studio Pula  i saznajte što je najbolje za Vas!

Radno vrijeme: Pon - Petak 09,00 - 20,00 sati, Subota 9,00 - 13,00 sati
email: dankuchen.Pula@gmail.com
telefon: +385 52 885 830
web stranica: http://www.dankuchen-pula.com
(REx)

Facebook komentari