#BetterMeHrvatska: zatvaranje 3. sezone prvog online fitness natjecanja!

I OTVARANJE 4. SEZONE, SHIPYARD PULA, 3. KOLOVOZA U 20.00 SATI
Drage čitateljice i čitatelji, dobro došli na poseban događaj #BetterMe Hrvatska; prve online fitness natjecateljske igre i načina života u Hrvatskoj! U četvrtak, 3. kolovoza, u Puli će se, u Shipyardu dogoditi ovaj poseban događaj za sve dosadašnje sudionike ali i one koji će to tek postati!  Toga se dana naime, zatvara već 3. sezonu ovog prvog online fitness natjecanja u Hrvatskoj.

Kao što već znate, #BetterMe Hrvatska je interaktivno – motivacijsko online fitness natjecanje, u trajanju od 6 tjedana, sa velikim novčanim i drugim nagradama.
Ovom prilikom bi se cjelokupan tim #BetterMe htio zahvaliti domaćinima The Shipyard pubu Pula, koji su pružili posebnu priliku okusiti i doživjeti posebno osmišljeni cheat meal – goli burger #BetterMe , ujedno i "brata" poznatog Mason burgera :https://www.facebook.com/mason.burgers.and.stuff/?ref=br_rs

Osim toga, u četvrtak 3. kolovoza, na ovom druženju, imate priliku upoznati se sa adrenalinskim sportovima i drugim izazovnim doživljajima koji se nalaze na području grada Pule, a to su:
Adventure park Pula i nezaboravno adrenalinsko iskustvo pod krošnjama drveća:  https://www.adventureparkpula.com/
Talas unlimited yachting – jedrenje Mediteranom http://www.talasunlimited.com/
Diving Pula – ronilački centar https://www.bytefog.com/subnew/
Metta SUP Paddling – veslanje na dasci http://mettafloat.com/hr/
I Aqua sport centar Verudela i adrenalinski sportovi na vodi, koji su ujedno bili nasi sponzori u sezoni 3
SRK puls i adrenalnski kajaking http://srkpuls.hr/en/

Također, večer u Shipyardu prilika je i za uljepšavanje, sa strane poznatih riječkih i pulskih vizažistica Ive Berišić  i Nataly Andronove. Za sve koji žele napravit će se i demonstracija vježbi, izazova i uputa za fotografiranje u programu #BetterMe.
O zdravoj prehrani u programu govoriti će vam Ingrid Kalčić, a tu je i Suzana Grbac sa informacijama o lokalnim proizvodima (povrće i voće koje koristimo u našoj prehrani).

Ako želite, možete iskoristiti priliku za laganu masažu ruku, ramena i vrata, sa partnerom igre, obrtom Gracija.
Svaki od #BetterMe partnera pruža mogućnost pomicanja vlastite granice, okretanja zdravlju, zabavi, motivaciji, aktivnom načinu života i da se zaljubite u sve što pruža naš divni grad Pula!

Podsjećamo, da vam u ovoj sezoni pružamo izvrstan izbor što se tiče vaših nagrada!
Nagrada za drugo mjesto u iznosu od 5 000 kuna može biti zamijenjena za jednodnevno krstarenje za 6 osoba s punim pansionom na brodu s Talas Unlimited Yachting
Nagrada za treće mjesto u iznosu od 3 000 kuna može biti zamijenjena za  noćenje u hotelu sa četiri zvjezdice, doručkom i večerom, posjetom wellness centra za dvije osobe od Arenaturist Hospitality Group
Nagrade za četvrto i peto mjesto u iznosu od 1 000 kuna svaka mogu biti zamijenjene za sportski sat Garmin forerunner 25.

Vidimo se 3. kolovoza u 20.00 sati u The Shipyard pubu Pula!

(REX)

Facebook komentari