#BetterMeHrvatska: večeras u The Shipyard pub-u bogat program!

DOĐITE NA ZATVARANJE 3.SEZONE PRVOG ONLINE FITNESS NATJECANJA U HR!
Večeras je u Puli poseban događaj za svih nas, poručuju u #BetterMeHrvatska timu, jer sa ovim eventom zatvaramo već 3. sezonu našeg prvog online fitness natjecanja u Hrvatskoj. Kao što već znate, #BetterMe Hrvatska je interaktivno – motivacijsko online fitness natjecanje u trajanju od 6 tjedana s velikim novčanim i drugim nagradama.

Naš motivator Luka ispričao nam je kako najčešće čuo od vas, da skoro nitko u vašoj okolini nije vjerovao da ćete uspjeti. Da je program još jedna iluzija, prijevara, da je izbor namješten od početka! Nadamo se da ste shvatili prilikom glasanja da svi tko ispoštovao pravila natjecanja, dobili su istu priliku za pobjedu!  Poanta #BetterMeHrvatska je da svi shvatimo da samo mi sami upravljamo svojim mogućnostima, prilikama, životima, mi smo te tko donosi odluke i ide prema ciljevima!

Od srca zahvaljujemo svim sudionicima sezona 1, 2 i 3 #BetterMeHrvatska! Hvala što ste vjerovali u sebe, jer smo mi dali sve od sebe da vas podržimo u vašim odlukama!

Ovom prilikom bi se htjeli zahvaliti našim domaćinima The Shipyard pub Pula, koji su nam danas pružili posebnu priliku da okusimo posebno osmišljeni cheat meal – goli burger #BetterMe , brat poznatog Mason burgera.

Osim toga, večeras na našem eventu imate priliku upoznati se sa adrenalinskim sportovima i drugim izazovnim doživljajima koji se nalaze na području grada Pule, a to su:

Adventure park Pula i nezaboravno adrenalinsko iskustvo pod krošnjama drveća, Pula yachting rental Talas Unlimited– jedrenje Mediteranom, Diving Pula – ronilački centar, Metta Float Sup Pula– veslanje na dasci, Aqua sport centar Verudela i adrenalinski sportovi na vodi, koji su ujedno bili nasi sponzori;

SRK puls i adrenalnski kajaking, ZEA TOURS i nezaboravna putovanja...

Također, danas na eventu imate priliku za uljepšavanje sa strane poznatih riječkih i pulskih vizažistica Ive Berišić i Nataly Andronove

Tu su i naši fotografi Karin Bolković, Barbara Fornažar iz Foto Studije Flash i Manuel Angelini, njima se možete obratiti kako bi napravili vaše #BetterMe fotke!

Za sve koji žele napravit ćemo demonstraciju vježbi, izazova i uputa za fotografiranje u programu BetterMe. Pokazati ćemo vam o kojoj magičnoj četki govorimo u programu i upoznati vas s kontrastnim tuširanjem! Također ispričat ćemo vama o Luki i zašto je taj naš Luka tako poseban!

O zdravoj prehrani u programu govorit će Ingrid Kalčić, a tu je i Suzana Grbac sa informacijama o lokalnim proizvodima (povrće i voće koje koristimo u našoj prehrani).

Ako želite možete iskoristiti priliku za laganu masažu ruku, ramena i vrata, s našim partnerom Gracija obrt.

Svaki od naših partnera pruža mogućnost da pomaknete vlastite granice, okrenete se zdravlju, zabavi, motivaciji, aktivnom načinu života i da se zaljubite u sve što pruža naš divni grad.

Kako bi dobili priliku isprobati sve aktivnosti, nakon proglašenja pobjednika napraviti ćemo seriju mini natjecanja, s posebnim nagradama naših sponzora u svakoj kategoriji!

U svakom natjecanju može sudjelovati max 3 osobe, a nagradni fond iznosi 3800 kn!

SEZONA 3 NAGRADE: Podsjećamo da vam u ovoj sezoni pružamo izbor što se tiče vaših nagrada!

Nagrada za drugo mjesto u iznosu od 5 000 kuna može biti zamijenjena za jednodnevno krstarenje za 6 osoba s punim pansionom na brodu

Nagrada za treće mjesto u iznosu od 3 000 kuna može biti zamijenjena za  noćenje u hotelu sa četiri zvjezdice, doručkom i večerom, posjetom wellness centra za dvije osobe.

Nagrade za četvrto i peto mjesto u iznosu od 1 000 kuna svaka mogu biti zamijenjene za sportski sat Garmin forerunner 25.

SEZONA 4: U sezoni 4 pripremili smo za vas novu, pojačanu verziju #BetterMeHrvatska 4+ za napredne i najvjernije sudionike koje su s nama već 3 sezone za redom!

Podijeliti ćemo 2 ulaznice u program, jednu, zlatnu ulaznicu, pokloniti ćemo novom sudioniku koji najbolje objasni nama zašto bas on ili ona trebaju #BetterMeHrvatska, a drugu ulaznicu poklanja nas medijski partner Regional Express! Pratite nasu Facebook stranicu kako ne bi propustiti ovu priliku!

Glavna nagrada u sezoni 4 ostaje ista, 10000 kn!

Nagrada za drugo mjesto u vrijednosti od 5 000 kuna je jednodnevno krstarenje za 6 osoba s punim pansionom na brodu

Nagrada za treće mjesto u vrijednosti od 3 000 kuna je noćenje u hotelu sa četiri zvjezdice, doručkom i večerom, posjetom wellness centra za dvije osobe.

Nagrade za četvrto i peto mjesto u vrijednosti od 1 000 kuna svako je sportski uređaj za praćenje aktivnosti.

Vidimo se večeras!

(rex)

Facebook komentari