#BetterMeHrvatska partner je ovogodišnjeg IRONMANA 70.3 u Puli!

OLGA SOSHNIKOVA I NJEZIN TIM VODITI ĆE ZAGRIJAVANJE ZA OVU FUN UTRKU!
Dva dana prije utrke IRONMAN 70.3 Pula, petak 15. rujna, dan je posvećen ženama - Iron Girls. Iron Girl zabavna je utrka koja privlači i fascinira žene svih dobnih skupina. Majke IRONKIDS-a, supruge, djevojke i sestre IRONMAN-a 70.3 , članice njihovih obitelji koje ih podržavaju, ali i pulski sportaši i sve sportske dame koje vole aktivno i zdravo živjeti, pozvane su sudjelovati i prijaviti se na zabavnu Iron Girls utrku na pulskoj Verudeli, a mogu trčati individualno ili u paru, timski.

Cilj je organizatora motivirati djevojke i žene iz regije, kao i one koji podržavaju svoje partnere tijekom IRONMAN 70.3 Pula utrke na sudjelovanje u ovom jedinstvenom događaju zabave.

Trasa utrke za Iron Girls u Puli je na Punta Verudela Park Plaza Beach Resortu, u duljini od 5 km. Trči se kroz jedinstvenu stazu podno borove šume, uz poluotok Verudela i prekrasan krajolik Jadranskog mora.

Uoči ove zabavne utrke, sve će trkačice zagrijati i za utrku pripremiti Olga Soshnikova i njezin sjajan tim #BetterMeHrvatska; ekipa koja voli zdrav, kvalitetan i aktivan način života!

Budući da je upravo započela četvrta sezona ovog edukativnog i zabavnog online fitness natjecanja, Olga veli da su prodali puno više motivacijskih no adrenalinskih paketa, što znači da ljudi žele poboljšati svoje zdravlje i aktivno živjeti, da se žele promijeniti nabolje i istražiti sve ono za što su sposobni. 

Veći interes za Motivacijski paket znači da su sudionici prepoznali #BetterMeHrvatska program kao učinkovit, i da im nagrade uopće nisu u prvom planu, već briga za vlastito zdravlje i dobrobit.

Sudionici #BetterMeHrvatska natjecanja silno se međusobno podržavaju, pomažu i bodre, te su sve  prijavljene trkačice na utrku Iron Girls, izabrale opciju trčanja u paru ili timu. Program je to i natjecanje koje izvlači najbolje od svakog pojedinca ponaosob. Priključite se Olginu timu i priključite se Iron Girl utrci 15. rujna; doživjet ćete iskustva i emocije za čitav život!

(REX)

Facebook komentari