#BetterMeHrvatska; okusi naš svijet u Shipyardu 3. kolovoza!

DOĐI NA #BetterMeHrvatska PARTY UZ BROJNA IZNENAĐENJA!
#BetterMeHrvatska predstavlja vrlo poseban događaj!

Već smo se pomalo i razmazili dosadašnjim partyjima i druženjima proglašenja pobjednika, a sada smo na koncu 3. sezone. Druženja su sve pozitivnija, poticajnija i puna osobnih pobjeda bez premca. I ponovno nam stiže novi događaj, nova zabava, iskustva, poznanstva, osobne pobjede natjecatelja. Ovoga #BetterMeHrvatska proglasit će pobjednika i nagraditi ga na jako poseban način! Ne zaboravite; osim što vam u ovoj sezoni nudi mogućnost izbora poklona, vrijedan tim #BetterMeHrvatska pripremio je i potpuno neobično događanje.

Okupljanje je u četvrtak 03. kolovoza u 20.00 sati u popularnom Shipyard pubu, u Prolazu sv. Teodora u Puli, gdje vas očekuje nezaboravno druženje i posebna večer! 

Uz brojna iznenađenja i nagrade, predstavit će se 4 zone: 

Zona 1 ili “Tijelo”;  u kojoj će se ponuditi: lagana masaža ramena, vrata ili ruku , potom savjeti za vježbanje i  demonstracija pravilnog izvođenja izazova;

Zona 2 ili “Prehrana”;  u kojoj će se ponuditi: savjeti o prehrani  #BetterMeHrvatska programa;  svježe voće i povrće od lokalnih proizvođača; potom  posebno kreirani  #BetterMeHrvatska  “goli” burger po promotivnoj cijeni za zajednički cheat meal!

Zona 3 ili  “Izgled”;   BESPLATNO šminkanje koje će odraditi poznata riječka Make Up Artistica Iva Berišić i pulska vizažistica Natalia Andronova;

Zona 4 ili “Inspiracija” ;  kvalitetne informacije o sportovima koji se smatraju ekstremnim za građane, ali ne i za sudionike  #BetterMeHrvatska; za koje je to samo dodatni adrenalin i izazov!   Diving Pula Metta SUP-Stand Up Paddling Aqua sports Verudela , Adrenalinski park “Adventure Park Pula”,  Unlimited Yachting “Talas Unlimited”

Dođite, družite se, inspirirajte se, saznajte nešto novo, motivirajte se i okusite svijet  #BetterMeHrvatska!

Obavezno se prijavite za ovu poticajnu večer osobnoga rasta na Facebook-u! 

Vidimo se u Shipyardu 03. kolovoza u 20.00 sati !

(REX)

Facebook komentari