Besplatna radionica salse 5. SalsaLatinaIstriana

DOM HRVATSKIH BRANITELJA 14. I 15. OŽUJKA
Plesni Centar „Studio“ i ove godine donosi besplatnu radionicu salse pod nazivom 5. SalsaLatinaIstriana, koja će se održati u Domu Hrvatskih Branitelja, Pula 14. i 15. ožujka 2009. pod generalnim pokroviteljstvom Istarske županije. Plesni Centar „Studio“ je mladi plesni studio koji djeluje relativno kratki period, ali sa puno volje, ideja i ljubavi prema plesu i želje da tu ljubav prenese svim ljudima dobre volje. Dosad su osvajali mnogobrojne medalje na natjecanjima u zemlji i inozemstvu kao npr. 1. mjesto u latino show kategoriji na Svjetskom prvenstvu modernog plesa u Italiji, 1. mjesto u Bachati, 2. mjesto u kategoriji Salsa Portorican, 2.mjesto u kategoriji Latino- Carribian show/small group, 3. mjesto u kategoriji Latino-Carribian show/formacija, 3. mjesto Bachata junior na Svjetskom prvenstvu modernog plesa u Hrvatskoj.
Nakon prijašnjih, vrlo uspješnih besplatnih radionica, i ove godine na radionici će gostovati poznati instruktori salse iz Hrvatske i inozemstva, koji će prezentirati svoj rad te educirati polaznike plesnim koracima vruće salse i latino ritmova. Instruktori koji će gostovati su: Andrea Stewart (Engleska), Matjaž & Zala (Slovenija), Vladi & Danijela (Hrvatska), Ricky & Tajana (Hrvatska), Fabris & Rosemarie (Hrvatska), Nemanja & Varja (Srbija-Slovenija).
Radionica će se odvijati u dva termina: u subotu od 13 sati za salserose, te u nedjelju od 13 sati, kada vježbaju početnici i napredni polaznici.
U petak, 13. ožujka u 21 sat održati će se pred-party u disco klubu „Aruba“ Pula, a u subotu 14. ožujka 2009.u sklopu radionice veliki party sa show nastupom instruktora u „Domu Hrvatskih Branitelja“ koji će biti otvoren za sve one koji se žele prepustiti plesu. (REX)

Facebook komentari