BDM Club iz Poreča sudjeluje na 70. Hrvatskom balu u Beču!

OSJETITE BEČKU TRADICIJU BALOVA I PRIDRUŽITE IM SE!
Želite li osjetiti čaroliju bečkih balova i pritom sklopiti vrijedna poslovna poznanstva i međusobne suradnje te noćiti u hotelu koji je nekoć bio privatna rezidencija cara Franje Josipa?

U subotu, 21. siječnja 2017. godine, održat će se u Beču jubilarni 70. Hrvatski bal, koji se odvija pod trojezičnim motom ˝Hrvati meet Schönbrunn˝.

Ovaj reprezentativni događaj Hrvata u Beču ima dužu povijest i tradiciju te njegovi začeci sežu u daleku 1868. godinu.

Hrvatski bal stoji na četiri stupa: kultura, diplomacija, politika, gospodarstvo te u sebi nosi dio slavne bečke tradicije balova uz posebnu hrvatsku notu.

 

Na samom balu očekuje nas bogati program s 12 glazbenih skupina i orkestara iz cijele Europe. Ovdje možete vidjeti cijeli  program bala [link]  zajedno s  izvođačima [link].

Uz sam bal imati ćete prilike uživati i u bečkoj gastronomiji, prošetati najskupljom ulicom u Beču te obaviti usputni shopping, posjetiti dvorac Schönbrunn ili popiti popodnevnu kavu s panoramskih pogledom na Beč.

Pozivamo Vas stoga još jednom da nam se kao predstavnici Istre pridružite na ovome izuzetnom događaju i budete dio ove predivne priče u Beču!

 

Više informacija o samom programu i cijeni aranžmana pronaći ćete na službenim Facebook stranicama BDM Cluba [link] .

 

 Ljubazno Vas molimo da potvrdite svoj interes najkasnije do 13.01.2017. godine

 

 

•             na email adresu: anemary.dzidara@bdm.hr

•             pozivom na broj telefona: 052 619 942 svakog radnog dana od 08 do 16 sati

 

(REX)

Facebook komentari