Barakude ipak danas ponovno u lovu na vizu za Tokio

CRNA GORA - HRVATSKA 14:12 (10:10) / DANAS: HRVATSKA - RUSIJA (14 sati)
Četvrtfinalna utakmica Crna Gora – Hrvatska završila je pobjedom Crne Gore nakon dramatičnih peteraca rezultatom 14:12 (3:2, 2:3, 3:4, 2:1, 4:2)  

- Nažalost nismo uspjeli iz prvog pokušaja, međutim danas imamo još jednu priliku izvaditi vizu za Tokio. Jučer smo igrali jako dobro, međutim zaista nismo imali sreće. Nakon obranjena tri šuta s igračem manje oni su nakon odbijanaca ipak uspjeli ugurati loptu u našu mrežu. To je na ovakvim utakmicama strašno puno. Imali smo i vodstvo, no nažalost ovo su jako iscrpljujuće utakmice te nismo uspjeli povećati vodstvo. Niti kod peteraca sreća nikako nije okrenula na našu stranu. Sutra imamo još jednu priliku. Mi imamo samo jedan zadatak, izvaditi svoju vizu za Olimpijske igre. – rekao je Mile Smodlaka, pomoćni trener reprezentacije.

Od hrvatskih igrača najviše, točnije tri zgoditka upisali su Bušlje i Bukić, potom Vukičević dva, a po jedan Joković i Fatović. Među Crnogorcima dva zgoditka upisali su Popadić, Vidović i Ukropina.

- Nažalost nismo uspjeli u prvoj prilici osigurati Olimpijske igre. Borili smo se od početka do kraja i nemamo što jedan drugome za zamjeriti. Mogli smo uzdignute glave napustiti bazen danas. Oni su jednostavno bili sretniji i spretniji. Čestitam im na plasmanu. A nama ostaje današnja utakmica s Rusijom, vjerujem da ukoliko odigramo jednako skoncentrirano kao i jučer, da ćemo izboriti svoju vizu za Tokio.  – zaključio je vratar reprezentacije Marko Bijač.

Nakon utakmice Barakuda i Ajkula uslijedila je druga polufinalna utakmica iz koje kao pobjednik izašla reprezentacija Grčke, tako će Hrvatska danas igrati protiv Rusije u lovu na zadnju vizu za Olimpijske igre u Tokiju.

(rex/foto HVS)

Facebook komentari