Autowill i Istra 1961 potpisali sponzorski ugovor

AUTOWILL NK ISTRI 1961 USTUPA TRI OPEL ASTRE NA KORIŠTENJE OD GODINU DANA
Danas je u prostorima Autowilla Pula potpisan ugovor o sponzorstvu na godinu dana, tako će Istra 1961 dobiti tri Opel automobila na korištenje, čiji je Autowill ovlašteni distributer. Potpisivanju ugovora o sponzorstvu prisustvovali su Goran Ereš, direktor Autowill za regiju Istra, izvršni direktor NK Istre Mikel Lauzurica Evolet, direktorica marketinga Autowilla Katarina Jurčević, voditelj prodaje u NK Istri Fabio Ivinić i kao predstavnik igrača, lijevi bek Marcus Pavić.

Goran Ereš je istaknuo da je Autowill društveno odgovorna firma koja uz kulturne manifestacije, pomaže i sportskim kolektivima, pa sada nakon Rukometnog kluba Poreč, Autowill surađuje i s NK Istrom.

- U novom vodstvu kluba prepoznali smo jednu ozbiljnu priču i zato smo se odlučili potpisati ovaj jednogodišnji ugovor o sponzorstvu, sa željom da će se na obostrano zadovoljstvo suradnja nastaviti i dalje. - istaknuo je Goran Ereš.

Izvršni direktor NK Istre Mikel Lauzurica je rekao da su jako zadovoljni ovom suradnjom, koja će im mnogo pomoći oko zbrinjavanja igrača.

(rex)  

Facebook komentari